Martor al tragediei aviatice: «Erau părţi de cadavre peste tot!» - VIDEO

Ultima actualizare:

Mărturia sa este completată de declaţiile unor copii, care au ajuns printre primii la locul tragediei.

"Mergeam şi auzem deasupra avionul. Ne-am întors să îl privim. Am observat că nu este un avion al vreunei companii locale doarece acestea sunt de obisei alb-albastre, iar acesta era roşu. Zbura ceva mai jos decât de obicei. Apoi dintr-o dată a coborât pentru a reapărea câteva momente mai târziu. Coada a atins atunci copacii şi aeronava a început să se aplece într-o parte. Aripa avonului atins din nou copacii şi firele de înaltă tensiune. Avonul a rămas însă în aer, dar a lovit şi mai mulţi copaci şi a ajuns să se prăbuşească pe partea cealaltă a drumului"

"Ne-am dus să vedem ce s-a întâmplat. Am văzut iniţial doar o aripă a avionului. Aşa că ne-am dus la locul unde aeronava s-a prăbuşit. Am ajuns acolo în 15 minute. Puteam auzi sirenele maşinilor de poliţie. Părţi din avion erau răspândite peste tot şi era mult sânge. Totul era dezmembrat, atât avionul cât şi cei aflaţi la bord. La o asemenea prăbuşire nu a existat nicio şansă de supravieţuire", îşi continuă acesta povestirea.

Potrivit unui at martor al accidentului una dintre aripi s-a desprins câd a atins prima oară copacii, iar cea de-a doua când aeronava a atins firele de înaltă tensiune. Vizibilitatea nu era mai mare de 15 metri.

Pe aceeaşi temă:Cine a fost controversatul preşedinte al Poloniei, Lech KaczynskiPreşedintele Poloniei a decedat după prăbuşirea unui avion în Rusia!Băsescu: «Poporul român şi eu însumi ne alăturăm doliului poporului polonez»Premierul polonez: «Este cea mai tragică zi din existenţa noastră»Lech Walesa, fostul preşedinte al Poloniei: «Iisuse, Sfântă Maria, este o tragedie de neimaginat!»Lista cu principalii oficiali polonezi morţi în accidentul de avion din RusiaMasacrul de la Katyn şi moartea preşedintelui Poloniei, două tragedii unite pentru totdeauna           Polonia, în lacrimi după tragedia aviatică care i-a "secerat" liderii - VIDEO

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net