Mark Papermaster a părăsit Apple din cauza problemelor lui iPhone 4

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Directorul Apple răspunzător de componentele hardware ale iPhone, Mark Papermaster, a demisionat în urma unor probleme la antena celei mai recente versiuni a aparatului, iPhone 4.

Un purtător de cuvânt al Apple a declarat că funcţia lui Papermaster va fi preluată de Bob Mansfield, vicepreşedinte pe segmentul echipamentelor hardware ale Macintosh. Mansfield supraveghează deja producţia mai multor tehnologii care intră în componenţa iPhone, relatează International Herald Tribune.

Nu se ştie dacă Papermaster a fost demis sau a renunţat de bună voie la funcţie.

simeon stalpnicul png

Mark Papermaster a ajuns la Apple în 2008, după o carieră de 25 de ani la IBM.

În momentul plecării, IBM l-a dat în judecată pe Papermaster la un tribunal federal american, pentru a-l împiedica să lucreze la Apple, pe motiv că acesta a semnat un acord prin care se angaja să nu lucreze la concurenţă. Ulterior, părţile au ajuns la o înţelegere, după ce Papermaster a declarat că nu a dezvăluit secrete comericale.

Ultimul model Apple, iPhone 4 include un nou tip de antenă, sub forma unei benzi din oţel care înveleşte aparatul. Imediat după lansare au apărut însă probleme de recepţie la atingerea părţii inferioare stângi a telefonului, defect care a devenit o problemă dificilă de imagine pentru Apple.

Ulterior, compania a recunoscut că este vorba de o problemă de software şi a distribuit gratuit huse pentru iPhone, pentru a se evita contactul direct cu antena.

image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
schelet arhiva jpg
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net