Marius Lăcătuş este noul antrenor de la FC Vaslui

Ultima actualizare:

    Marius Lăcătuş, noul antrenor al Vasluiului
Marius Lăcătuş, noul antrenor al Vasluiului

Fostul internaţional Marius Lăcătuş va fi instalat în funcţia de antrenor principal al grupării FC Vaslui, după ce a ajuns la un acord în cursul zilei de luni cu patronul Adrian Porumboiu.

Liber de contract, tehnicianul s-a prezentat luni după-amiază la arena vasluiană, acolo unde Porumboiu l-a prezentat jucătorilor în vestiar. Acesta va urmări antrenamentul echipei, care va fi condus pentru ultima oară de Dorin Zotincă. "Fiara" are ca obiectiv, calificarea într-o cupă europeană.

Marius Lăcătuş a fost a doua opţiune a patronului Porumboiu, care l-a dorit pe celebrul Enzo Scifo.

"Mi-a fost dor să revin ca antrenor. Au trecut cam cinci luni în care am făcut o pauză şi acum am vrut să revin în fotbal. Steaua este Steaua, dar nu trebuie să neglijăm rezultatele Vasluiului. Cât am fost la Steaua nu am învins niciodată Vasluiul, aşa că nu este deloc o echipă mică", a declarat Marius Lăcătuş, după numirea în funcţia de antrenor al lui FC Vaslui, cu care a semnat un contract valabil doi ani. FC Vaslui a rămas fără antrenor principal în urmă cu o săptămână, după ce Cristian Dulca a fost demis, iar locul său a fost luat temporar de secundul Dorin Zotincă. În ultimele două partide, formaţia vasluiană a învins Chimia Brazi, scor 5-0, în 16-imile Cupei României, şi a pierdut, scor 0-2, cu Unirea Alba Iulia, în campionat.

După primele 8 etape, FC Vaslui ocupă locul 11 în clasament, cu 10 puncte, pierzând ultimele trei partide. De când a promovat în Liga I, în 2005, formaţia moldavă a avut 9 antrenori, însă niciunul nu a reuşit să pregătească echipa de-a lungul unui întreg sezon.

Pe banca tehnică a grupării patronate de Porumboiu au fost Basarab Panduru (5 meciuri), Mircea Rednic (29 de meciuri), Gheorghe Mulţescu (9 etape), Viorel Hizo (două mandate, 38 de etape), Dorinel Munteanu (26 de etape), Emil Săndoi (8 etape), Viorel Moldovan (19 etape), Cristian Dulca (9 etape) şi Dorin Zotincă (o etapă).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net