Marii câştigători Clickmania!, fericiţi de Sărbători

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Trei ediţii Clickmania!, mii de oameni cu buzunarele pline. Acesta este bilanţul unui an în care am reuşit să le readucem zâmbetul pe buze celor mai fideli cititori ai ziarului nostru.

Pentru că i-am îmbogăţit peste noapte, Nicolae Ene, Elena Cotârţă şi Alexandru Suciu, marii câştigători de la extragerile finale Clickmania!, ne-au mulţumit în prag de Sărbători.

Elena Cotârţă - 400.000 euro «Mă voi muta în casă nouă»

Elena Cotârţă (31 de ani) din Bucureşti a câştigat la ediţia a şasea Clickmania! „Nici acum nu-mi vine să cred că am câştigat aproape 400.000 de euro! Banii sunt încă puşi la păstrare", ne-a spus Elena râzând.

„Dar, nu pentru mult timp. După Sărbători mă voi muta într-un apartament cu trei camere dintr-un cartier rezidenţial din Bucureşti", ne-a spus Elena.

Alexandru Suciu - 35.000 euro «Am avut bani de Crăciun»

Alexandru Suciu, din Cluj, a avut parte de un Crăciun fericit. Desemnat câştigător al premiului cel mare de 1,5 miliarde la ultima extragere Clickmania!, ardeleanul ne-a mărturisit că îşi făcea griji în privinţa modului în care va petrece Sărbătorile de iarnă.

"Nu aveam nici un ban în casă şi atât eu, cât şi soţia ne gândeam pe unde vom scoate cămaşa şi ce vom pune pe masă de Crăciun", ni s-a confesat clujeanul care a ţinut să ne mulţumească pentru "cel mai frumos cadou de la Moş Crăciun".

simeon stalpnicul png

Nicolae Ene - 300.000 euro«Mi-aţi adus norocul la uşă!»

Dâmboviţeanul Nicolae Ene (56 ani), marele câştigător al ediţiei a cincea, nu a uitat norocul care i-a bătut la uşă cu ziarul Click! El a ţinut să ne mulţumească încă o dată pentru faptul că l-am făcut miliardar peste noapte.

"După mai bine de şase luni de când am câştigat cei 300.000 de euro de la voi, încă am senzaţia că visez. Sunteţi extraordinari!", ne-a spus profesorul de dans din Găeşti.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net