Marian Iancu: „Nu am fost respectat ca un investitor străin la Timişoara”

Ultima actualizare:

    Marian Iancu
Marian Iancu

Preşedintele de la „Poli” este profund nemulţumit de relaţia cu autorităţile locale şi este tot mai hotărât să investească la altă echipă. Finanţatorul nu exclude nici posibilitatea de a rămâne la Timişoara, chiar dacă ar fi acţionar minoritar şi altundeva.

Citeşte AICI părerea lui Marian Iancu despre transferul lui Winston Parks la Rapid!

Reducerea fondurilor din partea Consiliului Judeţean pe motiv că echipa nu şi-a îndeplinit obiectivul, calificarea în cupele europene (unde „Poli” joacă totuşi în preliminarii), l-a determinat pe Marian Iancu să revină la gânduri pe care le-a mai mărturisit şi cu alte ocazii, tot în urma unor neînţelegeri cu autorităţile. „Anul trecut trebuia să primim 1 milion, dar ne-au dat 750.000, pentru că au investit în stadion, dar ne-au oprit nouă din bani. Anul acesta ne-am îndeplinit obiectivul, iar ei au spus că nu mai au bani”, a spus finanţatorul alb-violet la GSP TV.

Nu am fost respectat ca un investitor străin la Timişoara. Nu am discutat despre Rapid... poate nici nu voi fi acceptat acolo, e la liberul arbitru al celor care sunt proprietari acolo. Am spus că o să merg acolo unde o să am confortul investiţional şi voi merge acolo unde mă simt bine. Există posibilitatea să rămân şi la Timişoara şi să fiu şi acţionar minoritar la altă echipă”, a mai spus Marian Iancu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net