Marian Iancu: «Bateţi la Vaslui şi vă dau 500.000 de euro!»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

„Un meci cât un campionat", aşa au caracterizat timişorenii partida cu FC Vaslui. Liderii Ligii 1 speră să-şi păstreze locul şi după jocul de azi şi au şi o motivaţie suplimentară: o victorie le-ar aduce jumătate de milion de euro, adică salariile restante pe ultimele două luni.

Situaţia explozivă de la Timişoara a durat două zile, timp în care jucătorii au „dialogat" printr-un comunicat de presă cu patronul Marian Iancu, iar antrenorul şi ceilalţi oficiali ai echipei de pe Bega au preferat să nu comenteze gestul făcut de fotbalişti.

Cele două părţi au făcut pace de dragul obiectivului comun: titlul. Elevii lui Duşan Uhrin jr. şi-au văzut de antrenamente, iar patronul le-a promis că un succes în meciul de astăzi le va aduce banii pe care îi au de primit, aproximativ 500.000 de euro pentru întreaga echipă.

„Băieţii sunt conştienţi că suntem la puţine meciuri de o performanţă senzaţională. Trag tare la antrenamente şi au reuşit să se concentreze sută la sută la meciul cu FC Vaslui. Au lăsat celelalte probleme în vestiar", a povestit tehnicianul Duşan Uhrin jr.

Fotbaliştii au fost asiguraţi de conducătorii clubului că vor avea salariile în conturi imediat după meciul cu Vaslui, dacă totul se va termina bine pentru ei. "Singura preocupare a fotbaliştilor trebuie să fie victoria cu Vasluiul. Apoi vor vedea că vor veni şi banii", a spus un oficial al liderului.

Porumboiu face stadion de Liga Campionilor

De partea cealaltă, vasluienii nu sunt apăsaţi de griji financiare, iar patronul Adrian Porumboiu a declarat că nu e „turbat după banii din Liga Campionilor".

simeon stalpnicul png

Mai mult, în cazul câştigării titlului, bossul moldovenilor a afirmat că e pregătit de o investiţie de 9 milioane de euro în stadion, pentru a-l aduce la standardele Ligii Campionilor.

„Oamenii de aici merită acest lucru. Până în septembrie putem să aducem stadionul la nivelul cerut. Dacă nu, vom juca la Piatra Neamţ sau pe Naţional Arena", a afirmat Adrian Porumboiu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net