Maria Marinescu: «Nu am încredere să nasc în România»

Ultima actualizare:

A avut o viaţă sentimentală tumultuoasă, dar acum şi-a găsit liniştea în braţele afaceristului de origine franceză Frank Collin. După doar un an de mariaj, Maria Marinescu a aflat că va fi mămică. Însărcinată în şapte luni, designerul a pozat în ipostaze sexy pentru numărul din octombrie al revistei "The One".

Pozele sunt publicate în format 3D şi pot fi văzute doar cu ochelarii speciali, din interiorul revistei. În interviu, Maria a dezvăluit că nu are încredere în spitalele din România, motiv pentru care e decisă să nască în străinătate: "Tatăl meu a fost unul dintre cei mai buni medici chirurgi din spitalul Floreasca. Eu am copilărit, practic, în spital şi cunosc foarte bine sistemul. Am mare încredere în câţiva medici români, la care apelez oricând. Nu am încredere în igiena spitalelor şi în tot ce înseamnă post-operator".

Întrebată dacă fiul său va studia în România, Maria a declarat că nu are încredere nici în sistemul de învăţământ de aici: "Într-o şcoală de aici, tot dai peste copii de mitocani".

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net