Marea fasole naţională!

Ultima actualizare:

România a fost, ieri, în sărbătoare. Mii de oameni s-au îngrămădit pentru mâncarea oferită gratis de autorităţi, iar forţele de ordine au fost nevoite să intervină pentru a-i potoli pe români.

La Alba Iulia, bucătarii au muncit timp de două zile pentru a pregăti 21.000 de sarmale, care au fost distribuite în doar o oră. Aici s-au împărţit 7.000 de pahare cu vin şi tot atâtea chifle. Şi orădenii s-au înghesuit ieri la fasole cu cârnaţi afumaţi.

Bucătarul Adrian Hădean a gătit fasole, după o reţetă cazonă, în bucătărie militară. Adrian a fost ajutat de şapte militari. Şi buzoienii s-au călcat în picioare pentru a prinde una dintre farfuriile cu fasole, oferite gratuit de autorităţile locale.

image

La un moment dat, totul a degenerat într-o încăierare în urma căreia câteva zeci de persoane au fost uşor rănite. Doar intervenţia fermă a forţelor de ordine a făcut ca îmbulzeala de la corturile cu mâncare să nu se transforme într-o adevărată luptă.

image

Mihai Ciubotariu, pregăteşte în fiecare an de 1 Decembrie un cazan uriaş cu fasole, ciolan şi cârnăciori, pentru toţi cei care vor să-i treacă pragul casei. Bărbatul, care locuieşte în comuna Comarna, spune că are o reţetă delicioasă şi secretă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
iluzie optica jpg
lufăr webp
Podul lui Ștefan cel Mare FOTO Tele1 Bacău (1) jpg
jurnalist reportaj jpg
pensie jpeg
pupaza pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net