Maramureş: Două tinere însărcinate, suspecte de gripă nouă

Ultima actualizare:

Cele două suspecte de gripă nouă sunt gravide în luna a şaptea. Una este din comuna Petrova şi are 31 de ani iar cealaltă, de 32 de ani, este din Baia Mare.

'Ambele paciente sunt internate în spital pentru tratament şi supraveghere. Evoluţia lor este favorabilă' - a declarat Carmen Sima, director coordonator adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică Maramureş.Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate

Alba: Cinci noi cazuri de gripă nouă confirmate

Un copil de doi ani şi un altul de cinci, precum şi trei adulţi, din Alba Iulia, au fost diagnosticaţi, joi, cu gripă nouă, numărul total al îmbolnăvirilor cu virusul A/H1N1 ajungând astfel în judeţul Alba la 50, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba.

În urmă cu o zi, un alt copil de 5 ani, din Abrud, a fost diagnosticat cu gripă de tip nou.

Tot din zona Apusenilor a provenit şi prima victimă din judeţ a gripei noi, un bărbat de 37 de ani, care a murit în urmă cu câteva zile. Internat iniţial cu insuficienţă respiratorie, având un organism slăbit, bărbatul a murit a doua zi de la spitalizare, la Terapie Intensivă la Alba Iulia.

În prezent, în toate liceele şi şcolile generale în care au fost semnalate cazuri de gripă nouă, din Alba Iulia şi Sebeş, s-a revenit la cursuri. În schimb, în această săptămână au fost închise grădiniţele frecventate de cei doi copii de 5 ani.

Primele îmbolnăviri cu virusul A/H1N1 au fost înregistrate în Alba în urmă cu o lună, la membrii unei familii revenite din Italia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net