Manea: "Nu mai rămân antrenor la Rapid"

Ultima actualizare:

"Sunt supărat şi e normal, dar trebuie să mergem înainte. Băieţii au făcut un joc bun şi pe ei nu sunt supărat, chiar dacă am primit gol pe o greşeală a noastră. Am câştigat un punct cu o echipă disperată, care vroia să facă orice pentru a obţine punct sau puncte. Clar am jucat mai bine, dar e bun un punct. Nu am avut mulţi jucători la dispoziţie, am jucat cu mulţi tineri şi am reuşit un rezultat bun. Am jucat mulţi ani la Bistriţa şi azi dacă băteam, puteam să îi retrogradez", a spus Manea.

Tehnicianul giuleştenilor a afirmat că arbitrul Teo Crăciunescu "a avut o zi mai slabă" şi a scos în evidenţă câteva greşeli are brigăzi de arbitri: "Nu prea vreau să comentez, dar au fost câteva faze la care am fost opriţi degeaba. Pe final, la Răduţă, fundaşul lor a dat în minge cu mâna. Nici la Grigorie nu a fost ofsaid, dar nu are rost să mai vorbim. Oricum, nu mai rămân antrenor la Rapid, nimic nu mă poate convinge să mai stau, mă întorc pe postul meu de director tehnic. Le mulţumesc jucătorilor pentru cum au răspuns la ce le-am cerut în perioada asta şi că suntem neînvinşi în aceste 6 etape".

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net