Mândruţă a descoperit ouăle lui Năstase - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Adrian Năstase şi-a deschis porţile celebrei ferme de la Cornu pentru curioşii de la televiziune. Lucian Mândruţă a fost primul ziarist care i-a văzut găinile şi ouăle fostului premier pesedist şi le-a prezentat în emisiunea " Pâine şi circ".

Familia Năstase are o gospădărie pe cinste în localitatea prahoveană. Găini, curci, bibilici şi raţe, pisici şi câini, dar şi miei sunt vietăţile crescute de liderul PSD în ferma de la Cornu.

"Un miel alb şi trei negri, e coaliţia de guvernământ! Ăla alb este de la UDMR", a glumit Adrian Năstase legat de mieii de la ferma sa, care au scăpat netăiaţi de Paşte.

Punctul de rezistenţă al domeniului lui Adrian Năstase îl reprezintă butoiele şi cazanul de ţuică.

"Asta e licoarea adevărată care te face inteligent, responsabil şi te face să votezi corect la alegeri. Îţi schimbă opţiunile electorale în direcţia corectă", îşi laudă deputatul PSD "marfa", explicând că are puse la fermentat prune şi mere pentru a face ţuică.

Ferma are şi o casă în stil asiatic cu o pagodă, care au fost construite de socrul lui Adrian Năstase, fiind primele construcţii de pe domeniu.

"Am cumpărat terenul ăsta şi socrul meu a făcut casa asta, prima parte şi cu pagoda, el a fost ambasador în China opt ani", a povestit pesedistul Adrian Năstase.

Casa lui Năstase impresionează de la intrare

simeon stalpnicul png

Iarna, la curăţatul zăpezii, tractorul aruncă omătul numai pe partea stângă

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net