Mâncarea preferată a lui Osama: miel cu orez şi iaurt

Ultima actualizare:

Citeşte şi:

Urgent! Al Qaeda angajează Team Leader! - FOTO

Fotografii sângeroase cu trei bărbaţi ucişi odată cu Osama Bin Laden

Osama, lichidat în faţa nevestei preferate

Există voci care spun că Shamrez Khan, în vârstă de 50 de ani, era cel care, de trei ori pe săptămână, îi prepara mâncarea liderului terorist. A fost arestat la câteva ore după intervenţia forţelor speciale americane.

"L-au arestat pe tatăl meu în faţa casei sale, în timp ce privea vila în care a avut loc operaţiunea", a declarat fiul lui Khan, Mohammad Qasim, de 20 de ani. Locuitorii din cartier au confirmat arestarea, pentru AFP. "Cunosc bine această familie de ţărani săraci. Shamrez este nevinovat", a dat asigurări Mohammad Ishaq, un vecin. Shamrez Khan era bucătarul preferat şi de încredere al lui ben Laden.

Măcelar de meserie, bărbatul se pricepea să-i satisfacă şefului său gusturile culinare. Conform Getty, mâncarea preferată a lui Osama era carnea de miel cu orez şi iaurt.

Iată reţeta

Shamrez fierbea carnea de miel în apă multă până se dezosa uşor şi păstra supa.

Adăuga iaurtul şi, separat, fierbea orezul în aburi. Mirodeniile le adăuga atât în apa în care fierbea orezul, cât şi în cea în care fierbea carnea.

Apoi orna cu fâşii de carne platoul de orez.

Flash News

 L-a trădat numărul 2 al Al-Qaeda? Egiptenii din cadrul reţelei teroriste Al-Qaeda, conduşi de numărul doi al organizaţiei, Ayman al-Zawahiri, i-ar fi ghidat pe americani până la Osama ben Laden.

S-ar fi întâmplat din cauza divergenţelor între cei doi lideri ai reţelei, a anunţat ieri cotidianul saudit al-Watan.

Hillary Clinton: Lupta continuă. „Lupta împotriva terorismului nu se încheie cu moartea lui Osama ben Laden, a declarat ieri, la Roma, secretarul de Stat american, Hillary Clinton, într-o conferinţă de presă comună cu ministrul italian de Externe, Franco Frattini, relatează AFP. „Să nu uităm că lupta pentru stoparea Al-Qaeda şi aliaţilor săi nu se opreşte cu o moarte”, a subliniat Clinton.

Comandoul Navy Seal a putut să se strecoare către ţintă, în linişte, în cadrul misiunii de a-l elimina pe Osama ben Laden, cu ajutorul a două elicoptere ultrasecrete modificate, invizibile pe radar. Acestea nu au mai fost văzute până acum, potrivit unor experţi, citaţi de ABC News.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net