„Mami, eu o să merg vreodată?”

Ultima actualizare:

„La naştere, Mihai era considerat un bebeluş sănătos. La patru luni au apărut primele semne de boală, micuţul nu putea nici să ţină singur biberonul. Medicii au pus diagnosticul de tetrapareză spastică hipotom, iar Mihai nu a mers niciodată singur!", sunt cuvintele Constanţei Popescu, o mamă a cărei inimă a fost greu încercată în ultimii zece ani

. După aflarea diagnosticului, au urmat ani grei, de recuperare medicală. În 2006, familia Popescu a fost lovită de încă o nenorocire. Constanţa s-a îmbolnăvit de cancer.

„Şi eu şi Mihai am fost operaţi în aceeaşi lună. Cu ajutorul lui Dumnezeu eu am câştigat bătălia cu nemiloasa boală, dar copilul meu tot în scaunul cu rotile a rămas", spune mama.

În ianuarie 2011, Mihai este programat la „Marie Curie", pentru o operaţie dificilă. Profesorul Gheorghe Burnei ne-a asigurat că va face tot posibilul pentru ca Mihai să se refacă.

„Probabil va fi nevoie de o reconstrucţie a bazinului, iar în urma intervenţiei chirurgicale sperăm ca băiatul să meargă, măcar pentru a-şi asigura strictul de independenţă", ne-a declarat profesorul dr. Burnei.

Mihai are nevoie de un nou scaun cu rotile, fiindcă cel pe care îl are e mic, iar copilul se chinuie să stea în bancă la şcoală. Dacă cineva poate să îl ajute, să sune la telefon: 021. 407.76.80.

Noi conturi pentru campania «Din inimă pentru copii»!

Începând din acest moment, Fundaţia Cosmir a trustului Adevărul Holding a obţinut dreptul legal să se numească Fundaţia Adevărul.

La BCR Sucursala Pipera s-au deschis urmatoarele conturi pentru noua Fundaţie Adevarul, toate fondurile strânse anterior fiind transferate aici:

Cont lei: RO09RNCB0286001133100003

Cont euro: RO36RNCB0286001133100002

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net