Mama tânărului ucis în Spania: răzbunare!

Ultima actualizare:

Comuna ialomiţeană Sudiţi nu-şi mai găseşte liniştea după ce s-a aflat că un bărbat din sat şi-a găsit sfârşitul în mod tragic într-un orăşel din Spania, omorât la numai 33 de ani, doar pentru că este român.

Gigi Mușat, un ialomițean de 33 de ani, a fost ucis, în Spania, de cinci agresori deranjați de faptul că tânărul era român. Click! v-a prezentat ieri acest caz incredibil care a îngrozit orășelul La Cabrera, aflat la 70 de kilometri de Madrid. Familia lui Gigi a deschis un cont, pentru că nu are bani ca să-l aducă în țară.

Acasă la Gigi Muşat este o linişte de mormânt. Mama băiatului, o femeie de 51 de ani, slăbită şi cu ochii plânşi de zile întregi, priveşte fix la poza celui mai mare dintre fii, în faţa unui altar improvizat, la care ard neîncetat lumânări.

Vorbeşte printre lacrimi şi-l întreabă repetat pe Dumnezeu de ce i-a luat copilul. Este sfârşită de durere şi vrea pedepse aspre pentru autorii cumplitului atac.

"Dacă era bolnav, să-l ştiu pe moarte şi să stau lângă el era altceva... dar aşa, să mi-l omoare dintr-o dată... Moarte pentru moarte! Nu-mi trebuie banii lor, nu-mi trebuie nimic de la criminali! Să moară şi ei, bătuţi cu piatra-n cap, aşa cum l-au omorât pe copilul meu. Băiatul meu din mormânt nu mai scapă...".

Între timp, în Spania, sunt audiaţi doi dintre criminali: "Doi români erau aşezaţi pe o bancă. Unul dintre ei s-a certat cu Alberto, iar Javier i-a dat vreo două fără prea multe vorbe... Apoi am intrat cu toţii în bar, iar unul dintre noi a zis că românii sunt oameni răi. Când am ieşit din bar, l-am văzut pe românul mai corpolent trântit la pământ şi pe Alberto lovindu-l. L-a lovit şi Javier. Omul încerca să se apere. Alberto i-a zis: «Român de rahat» şi l-a lovit cu tocul pantofului în cap. Apoi, Alberto s-a apropiat de băiatul în cârje (n.r. Florin Dumitrache) şi i-a zis printre dinţi: «Asta e ceea ce merita prietenul tău»".

Aceasta este declaraţia unuia dintre cei cinci suspecţi, potrivit ziarului spaniol "El Mundo". "Am băut cam 24 de beri şi am fumat trei ţigări cu haşiş. Nu am consumat cocaină", povesteşte un alt suspect.

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net