Mama sinucigaşă avea cinci amanţi

Ultima actualizare:

Alina Suru (19 ani), mama sinucigaşă, avea o reputaţie de „femeie uşoară" în sat. Tânăra era gravidă în luna a cincea, şi s-a sinucis vineri seară, aruncându-se în fântâna din curtea Polţiei din Cordăreni, judeţul Botoşani.

Localnicii spun că Alina obişnuia să se culce cu diverşi bărbaţi şi că nu dădea cu zilele pe-acasă. „Alina pleca vineri de acasă şi se întorcea luni sau marţi. Umbla pe la toate discotecile. Am auzit că a ajuns şi pe la Darabani", spune Gheorghe Apintiliesei, unchiul sinucigaşei.

Nici când a rămas gravidă cu Denisa, femeia nu a ştiut cine este tatăl copilului. „Nu ne-a zis nimic de el, că nici ea nu ştia cine-i. Nimeni nu recunoaşte copilul ăsta", spune Gheorghe Suru, tatăl Alinei.

Şi după ce a devenit mamă, femeia şi-a continuat viaţa de noapte. Rudele şi vecinii spun că tânăra nu prea avea grijă de Denisa. Mai mult, a rămas din nou însărcinată şi nici în luna a cincea nu ştia cu cine a făcut copilul.

Cinci dintre iubiţii femeii au fost duşi la Poliţia din Bacău pentru testarea cu detectorul de minciuni. Printre aceştia s-a aflat şi Romică Câşlaru ( 32 ani) cu care Alina urma să se mărite.

„Au fost persoanele cele mai apropiate de Alina Suru şi sperăm să aflăm informaţiile necesare soluţionării acestui caz dificil", a declarat comisarul-şef Viorel Şerbănoiu, şeful Poliţiei Botoşani.

S-a aruncat în fântână

Gravidă în cinci luni, Alina Suru s-a sinucis, aruncându-se, vineri după-amiază, în fântâna din curtea Poliţiei Cordăneni, judeţul Botoşani.

Denisa, căutată cu câini dresaţi

Căutările micuţei Denisa Suru continuă, dar anchetatorii nu cred că copila mai este în viaţă. Tocmai de aceea, şase câini antrenaţi pentru identificarea cadavrelor au fost aduşi aseară de la Sibiu.

Astăzi, patrupedele vor fi duse la Cordăreni, pentru a căuta copila. Căturile vor începe în zona cimitirului din Cordăreni unde mama Denisei a susţinut sus şi tare că şi-a îngropat fetiţa de doi ani, după ce a ucis-o. Tot astăzi, la cimitirul din localitate va fi îngropată mama sinucigaşă.

image
image
image
image
image
image
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net