Mama fostei Miss Galaţi '95: "Sergiu Băhăian mi-a ucis fata, cu complicitatea medicilor englezi!"

Ultima actualizare:

Profesoara Maria Petcu, fost cadru universitar în cadrul Universităţii "Dunărea de Jos" Galaţi, îl acuză pe deja celebrul Sergiu Băhăian că a folosit numele fiicei sale pentru înfiinţarea de firme fictive şi apoi a ucis-o.

Maria Petcu, mama Mădălinei Dorin, vine cu o poveste incredibilă despre acţiunile care au condus la destinul tragic al fiicei sale.

De la succes către moarte

Tânăra avea un viitor promiţător în modeling după ce în 1993 a primit titlul de „Miss Galaţi", pentru ca peste doi ani să fie selectată la un concurs naţional de miss sponsorizat de Sabina Product, care pe atunci aparţinea controversatului Sergiu Băhăian.

Şapte ani mai târziu, pe 23 noiembrie 2003, Mădălina, alintată „Mady" de familie şi prieteni, murea în condiţii suspecte într-un spital din Anglia.

Practic, după câte spune familia, Mădălina a mers la spital cu o migrenă şi a fost lăsată să moară de cadrele medicale din spitalul unde fusese internată.

Soţul său, Andrew Benson, s-a judecat timp de şapte ani cu Kettering General Hospital şi a cheltuit 100.000 de lire sterline pentru a demonstra că viaţa Mădălinei putea fi salvată.

Soţul gălăţencei a reuşit să-i determine pe doi dintre medicii care au îngrijit-o pe Mădălina să recunoască că au comis greşeli grave în timpul tratamentului.

Verdict: eroare medicală

Deşi prezenta simptomele unei insuficienţe renale, doctorii au ales să le ignore, dar fatal i-a fost faptul că nu i s-a administrat la timp oxigenul de care avea nevoie, după cum a recunoscut una din asistentele de la Kettering General Hospital, şi nici nu a fost mutată la terapie intensivă.

La sfârşitul procesului, chiar preşedintele instanţei, Tom Osborne, a declarat că sistemul de sănătate britanic a fost incapabil să îi ofere Mădălinei tratamentul necesar pentru a-i salva viaţa.

Mădălina Dorin a devenit foarte cunoscută în Anglia după ce în anul 2000 a înfiinţat o comunitate on-line pentru românii din diaspora, iar apoi a reprezentat timp de doi ani presa românească din ţara de adopţie la Forumul Presei Româneşti de pretutindeni.

Citeşte întreg articolul aici

Mai citeşte şi:

Sergiu Băhăian vrea să fie eliberat pentru că are proiecte culturale

Sergiu Băhăian a fost arestat preventiv pentru crimă

Băhăian vrea la detectorul de minciuni

EXCLUSIV: Băhăian a acordat primul interviu după arestare

image
image
image
image
image
image
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net