"Mai vrem premii de la Click!MANIA"

Ultima actualizare:

    Sterie Gioga a câştigat un set cu ibric de cafea şi râşniţăFotografii: Click!
Sterie Gioga a câştigat un set cu ibric de cafea şi râşniţăFotografii: Click!

Cumperi ziarul preferat şi câştigi cu Click!MANIA. Concursul nostru face zilnic fericiţi tot mai mulţi cititori fideli, atât pe cei care cumpără ziarul, dar şi pe cei care-l citesc pe mobil. Joacă şi tu şi ai şansa să pui mâna pe unul dintre cele peste 10.000 de premii.

Avem peste 3.200 de câştigători! Norocoşii s-au ales cu tablete, telefoane, electrocasnice, bani şi multe alte surprize. Sterie Gioga (67 de ani) a găsit pe lozul Click!MANIA trei simboluri identice şi s-a ales cu un set cu ibric de cafea şi râşniţă. “E primul meu câştig. Nu mă aşteptam să nimeresc un loz câştigător. O să cumpăr Click! zi de zi poate mai nimeresc unul cu bani”, ne-a spus bucureşteanul.

Şi Aurica Iancu (63 de ani) a câştigat un set cu ibric de cafea şi râşniţă. “Chiar mă gândeam, citesc ziarul de atât timp şi nu am şi eu noroc de un premiu. Mă bucur tare că am dat de un loz câştigător şi am luat setul ăsta. Abia aştept să le testez în bucătărie”, ne-a spus Aurica.

Vrei să te numeri şi tu printre câştigători? Cumpără Click! zilnic, desfă clapeta lozului şi vezi dacă ai câştigat unul dintre cele peste 10.000 de premii. Sunt în joc două super-maşini, o Honda Civic (în valoare de 102.052 de lei) şi un Hyundai i20 (în valoare de 51.908 de lei), premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), seturi de vase de bucătărie, telefoane performante, cuptoare cu microunde, aspiratoare, seturi cu ibrice de cafea şi râşniţe, abonamente pe o lună la Click! şi mii de alte surprize.

În plus mai poţi câştiga cu lozurile cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. 2.000 de premii fabuloase te aşteaptă dacă citeşti click.ro de pe mobil şi intri în concursul Click! Mania Mobile.

Aurica Iancu a nimerit şi ea un loz norocos
Aurica Iancu a nimerit şi ea un loz norocos

Ai reduceri importante

Dacă găseşti lozul cu 3 simboluri cu  procentul de reducere (%), verifică în pagina de regulament produsul la care se aplică reducerea şi valoarea discount-ului în ziua respectivă şi poţi achiziţiona produsul cu reducerea câştigată. Produsul trebuie achiziţionat doar în ziua de apariţie a ziarului cu lozul cu reducere. Pentru achiziţionarea produsului cu reducere trebuie să sunaţi la numărul 021.455.01.13, tarif normal, zilnic, între orele 7.00 - 19.00. 

Click!MANIA le-a pregătit cititorilor fideli aproape 2.000.000 de lozuri cu reducere la produsele din gamele Dormeo, Delimano, Topshop, Walkmaxx. De exemplu, puteţi câştiga pantofi, aparatură de bucătărie, pilote, perne, încălţăminte sport, mopuri rotative şi multe alte premii. Nu uita să cumperi Click! şi să verifici lozul de pe prima pagină. Mult succes tuturor!

image
image
image
image
image
image
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net