Madonna a leşinat de două ori la Sofia!

Ultima actualizare:

Regina muzicii pop i-a şocat pe fanii adunaţi la concertul artistei din Sofia după ce a leşinat de două ori pe scenă, având nevoie de ajutorul dansatorilor săi pentru a-şi reveni.

Într-o înregistrare video postată de tabloidul britanic The Sun, se vede clar cum Madonna îşi pierde cunoştinţa şi aproape că se prăbuşeşte pe scenă, în timpul melodiei "Holyday".

Susţinută de un dansator de culoare care o scutură puternic pentru a o face să îşi revină, Madonna reuşeşte să deschidă ochii, apoi reîncepe să cânte şi să danseze, după ce îl asigură pe acesta că: "I'm OK" (Sunt în regulă).

Oboseala şi-a mai spus o dată cuvântul, Madonna leşinând pentru a doua oară, în timp ce interpreta melodia "Spanish Lesson", vedeta prăbuşindu-se pe scenă.

Madonna a arătat însă încă o dată voinţa de fier care o face să rămână în top şi la vârsta de 51 de ani, continuând spectacolul în ciuda problemelor şi a oboselii.

Ea "a refuzat să oprească spectacolul sau să ia o pauză după episodul ameţelii din timpul melodiei Holiday. Se pare că suferă de epuizare fizică şi este anemică", a dezvăluit o sursă apropiată artistei, citată de tabloidul britanic.

Concertul de la Sofia, parte a turneului "Sticky&Sweet", a fost programat la numai câteva zile distanţă de reprezentaţia pe care a susţinut-o la Bucureşti, în parcul Izvor.

Cu toate acestea, deşi a fost sfătuită să amâne pentru câteva zile ultimele două reprezentaţii, din Israel, Madonna a fost oprită de problemelor logistice dar mai ales de încăpăţînarea ei, a declarat sursa citată, care a precizat că vedeta va lua o pauză doar după cele două concerte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net