«Mădălina Manole a murit, eu am rămas în viaţă!»

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

A încercat să se sinucidă în acelaşi mod în care a făcut-o Mădălina Manole, dar nu a reuşit. Simona T., de 33 de ani, din Baia Sprie, a înghiţit, vineri seara, un insecticid toxic, însă mama ei a găsit-o la timp şi a chemat medicii, care au salvat-o.

„Am văzut cum s-a sinucis Mădălina Manole şi mi-am cumpărat şi eu două pliculeţe de insecticid. Am scris şi un bilet de adio, pe care l-am ascuns în chiloţi", a povestit Simona.

Aceasta a detaliat ultimele minute care, credea ea, că o vor despărţi de moarte. „I-am ajutat pe ai mei să taie lemne, după care am intrat în casă, mi-am preparat lichidul şi l-am băut. Am fumat o ţigară, m-am întins în pat şi din acel moment mi s-a rupt filmul", explică Simona.

„Din păcate, nu am avut noroc. Mădălina Manole a murit repede, eu am rămas în viaţă. Nu mai ştiu ce să mă fac", plângea femeia.

Tânăra, care fugise de acasă de două luni din cauza bătăilor primite de la soţ, spune că a recurs la acest gest pentru că nu mai suporta să stea departe de fiul ei de 9 ani.

Mai mult, aceasta nu îşi găsise un loc de muncă şi o ducea rău cu banii.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5