Lutz Stache: «Vin la Rapid pentru imagine!»

Ultima actualizare:

    Lutz Stache e dispus să achite 10 milioane de euro pentru a prelua Rapidul
Lutz Stache e dispus să achite 10 milioane de euro pentru a prelua Rapidul

Lutz Stache negociază cu George Copos preluarea Rapidului. În interviul acordat „Click!", neamţul dezvăluie amănunte din viaţa privată. A jucat fotbal în copilărie, dar a fost mai bun la judo.

Click!: În cât timp veţi deveni patronul Rapidului ? Lutz Stache: Dacă aş ştii că George Copos îmi va vinde Rapidul, aş pune imediat la pariuri că echipa asta va câştiga campionatul. Domnul Copos a venit la mine şi mi-a spus că vrea să vândă echipa. Eu sunt interesat să cumpăr, deci până la urmă va trebui să vândă. Sunt dispus să aştept oricât. Şi cred că sunt 100,1% şanse să achiziţionez clubul.

Ştiţi, se spune despre Copos că e o „vulpe internaţională". Au mai fost şi alţi oameni de afaceri păcăliţi. Vă este teamă că veţi fi o nouă victimă în aceste negocieri? Nu cred că George Copos doreşte să mă „fraierească". Toţi ştim cum se face o astfel de afacere. Ştiu care a fost situaţia în trecut...

Sunteţi dispus să colaboraţi cu domnul Taher? El spune că vrea să fie acţionar cu dvs. la Rapid.Aceste cuvinte au apărut în ziar... Nu mi le-a spus mie. Eu nu vreau să colaborez cu nimeni. Când sunt doi bucătari într-un loc, atunci ciorba nu iese bună. Deci trebuie să fie doar un bucătar şef. Acum, Copos este bucătarul şef.

Primele afaceri le-aţi început în România acum 16 ani... De ce această ţară ?Am ales România pentru că am fost fascinat de mic de Delta Dunării, Mamaia, Constanţa, Carpaţii şi câte mai câte locuri din ţara asta. Prima mea afacere în această ţară? Duceam vagoane cu ciment în Germania.

În ţara dumneavoastră care a fost prima afacere ?Aproape de la 20 de ani am început să mă descurc de unul singur. Nu provin dintr-o familie de bogaţi, m-am descurcat pe picioarele mele de mic. Pe timpul socialismului organizam mai multe evenimente. Diverse târguri.

De unde pasiunea pentru fotbal ?Am jucat fotbal în copilărie ca toată lumea. Îmi plac suporterii şi pasiunea pentru acest fenomen. Eu nu m-am remarcat ca fotbalist, ci la judo. Am fost chiar foarte bun, participam la mai multe concursuri şi câştigam.

Pe lângă preluarea Rapidului vă gândiţi la lansarea unui lanţ de afaceri în România. Aduce fotbalul capital de imagine ?Intenţia mea de a prelua Rapidul este pentru a beneficia de imagine. Am câteva idei de afaceri, cum ar fi farmaciile online, iar Rapid e modalitatea perfectă de a promova acest lanţ de afaceri!

Mai citiţi:

Taher: «Rapidul nu poate fi vândut fără acordul meu»Stache: «Clubul Rapid nu poate fi cumpărat»Hizo:"George Copos nu vinde clubul"

Burlac cu 700 de milioane €

Lutz Stache are 52 de ani şi este despărţit. În urma căsătoriei a rămas cu trei copii.

„Am fost căsătorit, dar am divorţat. Cauza ? Am lucrat prea mult. Aici a fost problema", a dezvăluit Lutz Stache, care are o avere de 700 de milioane de euro.

„Ştiu că în România se dicută despre bani şi iar bani. E la modă. Dar eu cred că un om de afaceri inspirat nu trebuie să vorbească de banii pe care îi are", spune el.

Pasionat de Harley Davidson

Lui Lutz Stache îi place să trăiască periculos. Acesta spune că este pasionat de motocicletele Harley Davidson! „Conduc un Harley. Sunt fan al acestor motociclete. Ele sunt pasiunea mea. Am şi fost la multe întâlniri de Harley în România", povesteşte Stache.

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net