Lupescu îl contrazice pe selecţioner: “Nu arbitrajul a fost problema”

Ultima actualizare:

    Ionuţ Lupescu
Ionuţ Lupescu

După ce selecţionerul Răzvan Lucescu a dat vina pe arbitraj la finalul meciului cu Ucraina, acesta a fost contrazis de către Ionuţ Lupescu. Oficialul FRF a spus că problemele ar trebui căutate în altă parte.

"În prima repriză am jucat foarte slab. Nu am avut posesia, distanţa între compartimente a fost mare. În partea a doua, am jucat foarte agresiv. Dar pentru a câştiga un meci, trebuie să joci bine până la sfârşit. Am jucat bine numai 20-30 de minute. În rest, am avut pase greşite, nu vreau să vorbesc mai mult. Jucătorii trebuie să înţeleagă că, chiar dacă e sfârşit de campionat, ei trebuie să joace. Dacă mergeam la Cupa Mondială, acum erau în pregătire. A fost lipsă de concentrare la unii jucători", a analizat Lupescu prestaţia din Ucraina.

"Eu nu cred că Răzvan trebuie să se concentreze pe arbitraj, el trebuie să se concentreze pe zilele care au mai rămas, să găsească un nucleu de jucători care să ne califice la Campionatul European. Au fost jucători de la care mă aşteptam la mai mult. Concentrarea a lăsat de dorit la unii jucători. Din păcate, au lipsit câţiva jucători. Am fi vrut să-i vedem pe Goian, pe Marica, pe Apostol, poate chia pe Alexe", a mai spus Ionuţ Lupescu la Gsp TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net