Zeci de protestatari au umblat goi și tatuați ca tigrii pe străzile Londrei

protestatari_goi.jpg

protestatari goi
Au umblat goi și pictați ca niște tigri pentru a transmite un mesaj
Foto The Sun

Mai mulți londonezi au mărșăluit în jurul grădinii zoologice din Londra complet dezbrăcați și tatuați astfel încât să imite culorile și dungile tigrilor. Ei au protestat pentru tratamentul inuman aplicat acestor animale aflate pe cale de dispariție.

Îndrăzneții protestatari au dorit ca prin această inițiativă inedită să atragă atenția asupra situației în care se află tigrii din întreaga lume și au militat pentru oprirea distrugerii habitatului lor natural, informează The Sun.

protestatari_goi_2.jpg

protestatari goi
Vor să determine autoritățile să nu mai distrugă habitatul natural al tigrilor
Foto The Sun

În Londra, acest protest a devenit deja un eveniment anual și strânge numeroși iubitori de animale și ecologiști care doresc să atragă atenția societății asupra faptului că viața noastră depinde de natura pe care o distrugem zilnic.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • Londonezii au avut parte de o privelişte pe cinste în weekend. Sute de biciclişti s-au dezbrăcat şi au pedalat pe străzile capitalei Regatului Unit goi puşcă cu ocazia World Naked Bike Ride 2015, un eveniment care are loc în întreaga lume din 2004.

  • restaurant dezbracat nud

    Vara aceasta, în centrul Londrei se va deschide un restaurant temporar care va oferi clienților o experiență inedită. Ei vor putea să servească masa complet dezbrăcați fără a fi dați afară din local și arestați pentru indecență. Pe lista viitorilor clienți s-au înscris deja peste 20.000 de persoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1