William și Kate, din nou împreună la un eveniment, după escapada Ducelui la schi

will_si_kate.jpg

william kate
Printul William și KAte, reuniți după vacanța la schi a Ducelui de Cambridge
Foto: Getty

Prințul William s-a întors din mica vacanță în Elveția pentru a lua în sfârșit parte la îndatoririle regale alături de soția sa. Au fost pentru prima dată văzuți împreună după ce Will a petrecut în stațiunea de schi.

După ce presa din întreaga lume a dezvăluit cum și-a făcut de cap pe pârtie și în club alături de două tinere sexy, cu toții ne-am fi așteptat ca Ducesa de Cambridge să aibă o atitudine mai reticentă. La evenimentul la care au participat însă, Kate a părut foarte zâmbitoare, ca de obicei, după cum relatează Daily Mail.

will_kate_2.jpg

will si kate
William și Kate au participat la o ceremonie de Sfântul Patrick
Foto: Getty

Cuplul a luat parte la o ceremonie organizată în cinstea Sfântului Patrick, patronul spiritual al Irlandei. Prințul William urmează să plece în perioada următoare la Paris în interes de serviciu, urmând ca peste câteva luni să participe aici la cea de-a 20-a comemorare a mamei sale, Prințesa Diana, care a fost asasinată în capitala Franței.

will_si_kate_3.jpg

william kate
Cuplul va participa în perioada următoare la numeroase evenimente
Foto: Getty

Nu-i de mirare că William și-a luat o mini-vacanță în Alpii elvețieni. Urmează o perioadă încărcată de evenimente importante la care trebuie să participe alături de frumoasa sa soție. Pe lângă comemorarea mamei sale, se vor întâlni și cu președintele Franței, Francois Hollande și alte celebrități din lumea cinematografiei și a sportului, dar și cu supraviețuitorii atentatului de la Bataclan. Întrunirile se vor prelungi până spre sfârșitul lunii, când permierul Marii Britanii, Theresa May, plănuiește să declanșeze Articolul 50 pentru grăbirea ieșirii regatului din UE.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1