William și Harry au vorbit prima dată despre mama lor, dar au omis un detaliu esențial

harry_will.jpg

william harry
A fost pentru prima dată când cei doi prinți au vorbit despre moartea mamei lor
Foto: Getty

Prințul William (34 de ani) și Prințul Harry (32 de ani) au vorbit recent cât se poate de deschis despre suferința pe care au resimțit-o amândoi, în egală măsură când au fost copii, după pierderea mamei lor, Prințesa Diana.a fost pentru prima dată în 20 de ani, după cum au afirmat chiar ei, când au vorbit lumii despre cum i-a afectat decesul celei care le-a dat viață.

În urmă cu câteva zile, cei doi prinți și Kate Middleton au participat la un eveniment caritabil de promovare a sănătății mintale. William și Harry au recunoscut în fața celor adunați să-i asculte că niciodată nu au vorbit atât de deschis despre drama prin care au trecut, după cum precizează Daily Mail.

Analizând însă discursul celor doi prinți, se observă că pe parcursul firului narativ, nu a fost niciodată menționat Prințul Charles, tatăl lor. „Este ca și cum ai omite un detaliu important într-un discrus la o nuntă. E ca atunci când mirele uită să mulțumească tatălui miresei”, a declarat o sursă apropiată familiei regale.

charles.jpg

charles
William și Harry nu par să fie prea apropiați de tatăl lor, Prințul Charles
Foto: Getty

Din omiterea lui William și a lui Harry de a aduce măcar o singură dată vorba de tatăl lor într-un moment în care discutau cu multă sinceritate detalii despre familia lor, nu putem înțelege decât că frații nu se simt deloc atașați de Prințul Charles, iar alinarea după pierderea mamei lor nu au căutat-o acolo unde ar fi fost firesc. Pentru Charles ar putea fi de asemenea destul de problematic ca fiii săi să nu-i ofere suficient sprijin chiar acum, când începe să preia o bună parte din îndatoririle Reginei Elisabeta, care treptat, se va retrage de la domnie.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1