William nu se dezminte! A dansat cu două femei misterioase în club! Cum o atinge pe una dintre ele!

Ultima actualizare:

    Prințul William, din nou surprins în compania blondei misterioaseFoto: Getty
Prințul William, din nou surprins în compania blondei misterioaseFoto: Getty

Dezmăț total pentru Prințul William (34 de ani)! Cu siguranță, Kate nu ar fi deloc încântată acă ar vedea cum a fost surprins în club. A dansat cu blonda sexy pe care a întâlnit-o pe pârtie, dar și cu o brunetă, iar la un moment dat, dansul a devenit foarte tangibil.

William a fost din nou filmat în seara în care a petrecut într-un club din Elveția, unde se află într-o mică vacanță într-o stațiune de schi, după cum precizează The Sun. De această dată, el nu a mai fost surprins în timp ce a dansat într-un mod amuzant, ci alături de două femei, una dintre ele fiind probabil Sophie Taylor.

În timp ce Kate se află acasă, cu copiii, Ducele de Cambridge lipsește de la îndatoririle regale și petrece și bea alcool alături de fotmodele. În imaginile filmate se poate vedea cum la un moment dat, Will a atinge ușor pe tânăra sexy pe șold, iar aceasta nu se împotrivește deloc, ba chiar pare foarte încântată de apropierea dintre ei.

În ceea ce o privește pe blonda misterioasă, prințul a avut o atitudine foarte amicală cu ea și i-a luat pălăria de cowboy pe care ea o purta și a și-a pus-o pe cap, după cum relatează Daily Mail. Nu se știe dacă Will a fost atât de euforic după ce a consumat prea multe pahare de alcool. Dar în mod sigur s-a distrat de minune, mai ales când era înconjurat de atâtea femei încântătoare.

Momentul a fost filmat de unul dintre petrecăreții din club care nu aștepta să-l vadă pe Prințul William atât de destins și cu o ținută atât de neîngrijită.

image
image
image
image
image
image
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net