William, Kate și Harry la mormântul Dianei, cu ocazia zilei de naștere a Prințesei

ap_8711020233.jpg

Sâmbătă, 1 iulie, Prințesa Diana ar fi împlinit 56 de ani
foto: Hepta

Prințul William, Ducesa Kate și Prințul Harry urmează să participe la un eveniment privat la mormântul Prințesei Diana, dedicat aniversării a 56 de ani ai Prințesei. Mai mult decât atât, fiii Dianei, William și Harry, au comandata o statuie cu figura mamei lor, ce va fi expusă în grădinile publice ale Palatului.

Ceremona specială, care marchează ceea ce ar fi fost cea de-a 56-a aniversare a acesteia, are loc cu două luni înainte de împlinirea a 20 de ani de la moartea ei. Diana își are locul de veci în cartierul Althorp House din Nortamptonshire, pe o insulă într-un lac ornamental din cadrul parcului Althorp Pleasure Garden. Prințul Charles, fostul soț al Prințesei, și soția lui, Camilla, Ducesa de Cornwall, se vor afla în Canada la acea dată, potrivit Mirror.

gettyimages-664798988.jpg

William, Kate și Harry nu vo fi însoțiți de Prinţul Charles, tatăl lor, la ceremonie
foto: Getty

 

Ceremonia va fi oficiată de Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. Cei doi Prinți au comandat o statuie a mamei lor pentru a marca împlinirea a cei douăzeci de ani de la Dianei , moarte ce a zguduit întreaga lume. Statueta va sta în grădinile publice ale Palatului Kensington din Londra.

gettyimages-685744996.jpg

Fii Prinţesei vor marca cei douăzeci de ani de la moartea mamei lor prin expunerea unei statui
foto: Getty

 

”Ceremonia, ce va avea loc de ziua de naștere a Prințesei, va fi condusă de Arhiepiscopul de Canterbury și va participa familia ei. Evenimentul are loc la doar două luni de la tragica sa moarte”, se arată un comunicat de la Palatul Kensighton.

 

Loading...

Citește și

  • memorial gradina kensington printesa diana

    În 1991, Prințesa Diana se confrunta cu o situație extrem de delicată, ajungând în pragul disperării. Prințesa a aflat de aventura soțului ei, Prințul Charles, cu Camila Parker Bowles, motiv pentru care și-a înregistrat gândurile și trăirile pe câteva casete pe care i le-a dat autorului Andrew Morton, cu condiția ca ele să rămâne secrete. La 20 de ani de la moartea acesteia, detalii uluitoare despre căsătoria nefericită pe care a avut-o au ieșit la iveală.

  • diana

    Din 1989 Charles și Diana trăiau vieți separate după ce Prințul începuse o aventură cu Camila Parker Bowles cu mulți ani în urmă. Cele două femei din viața Prințul Charles s-au confruntat în timpul unei petreceri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1