William, Harry şi Kate au donat bani pentru victimele incendiului din Londra

Ultima actualizare:

    William, Kate şi Harry au donat bani pentru victimele incendiului din Londrafoto: Getty Images
William, Kate şi Harry au donat bani pentru victimele incendiului din Londrafoto: Getty Images

S-a dezlănţuit iadul pentru cei care locuiau în Grenfell Tower, clădire ce a fost mistuită de flăcări miercuri, 14 iunie.

Bilanţul deceselor provocate de incendiul de la Grenfell Tower, din Londra, a crescut la 30, a anunţat vineri poliţia, precizând că nu se aşteaptă să mai găsească supravieţuitori. Zeci de persoane sunt date încă dispărute. 

Pompierii au asigurat că au fost stinse complet flăcările în acest turn, unde incendiul s-a propagat cu repeziciune din motive încă necunoscute.


    Blocul de 24 de etaje s-a făcut scrumfoto: Getty Images
Blocul de 24 de etaje s-a făcut scrumfoto: Getty Images

În sprijinul celor care au supravieţuit, dar au rămas fără locuinţă, au venit prinţii William şi Harry, alături de ducesa Kate. Cei trei au donat o sumă considerabilă din fondul de urgenţă pentru cei 600 de londonezi rămaşi fără casă, scrie Daily Mail.

Aceştia au declarat că speră ca gestul lor să-i inspire şi pe alţii şi aşteaptă generozitate de la cei care au posibilitatea de a-i ajuta pe cei greu încercaţi de soartă.

Supraviețuitorii incendiului au povestit cum călcau pe cadavre pentru a scăpa din infern, precizează The Sun, conform spuselor martorilor. „De îndată ce am deschis ușa, tot fumul a pătruns în interior. Nu aveam de ales, flăcările începeau să intre pe ferestre. A trebuit să coborâm pe scări de la etajul 21. Nu puteai să vezi nimic. Eu, împreună cu cele două fiice și soția însărcinată în luna a șaptea am fost nevoiți să călcăm pe cadavre”, a povestit cu groază unul dintre supraviețuitori.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net