Vrei să vizitezi SUA? Trump vrea să-i arăți pe ce site-uri umbli și ce date de contact ai în telefon

Ultima actualizare:

    Donald Trump dorește un control total al celor care intră în Statele UniteFoto: Getty
Donald Trump dorește un control total al celor care intră în Statele UniteFoto: Getty

Donald Trump a menționat în timpul campaniei electorale că dorește securizarea granițelor Statelor Unite și se pare că zidul de la frontiera cu Mexicul nu e de ajuns pentru a rezolva problema. El dorește un control total al tuturor celor care intră pe teritoriul american.

Președintele SUA îndeamnă populația americană să nu mai distorsioneze semnificația ordinelor sale executive și să nu mai dea atenție „vocilor isterice” de la televizor, făcând aluzie la canalele de televiziune care difuzează un discurs fals și mult prea critic, în opinia lui Trump.

Potrivit CNN, noul președinte american dorește să semneze un nou ordin executiv prin care să obțină un și mai mare control al tuturor vizitatorilor străini care vin în Statele Unite.  Prin noua lege care ar urma să intre în vigoare, toți cetățenii străini care vin în SUA vor fi obligați la punctele de graniță să ofere pe lângă documentele aferente și informații despre căutările de pe Internet și datele de contact din telefonul mobil.

Cu alte cuvinte, aceștia vor fi nevoiți să le arate vameșilor ce site-uri au vizitat în ultimul timp și să indice nume și probabil și informații despre persoanele cu care țin legătura. Propunerea acestei legi se află în continuare în etapa de discuții. Printr-o astfel de măsură Donald Trump crede că poate stopa pătrunderea pe teritoriul american a teroriștilor, dar va încălca unele drepturi la confidențialitatea datelor personale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net