Vrei să admiri Londra complet dezbrăcat? Aici se deschide prima terasă pentru nudiști

terasa_nudisti.jpg

terasa nudisti
În Londra se deschide prima terasă pentru nudiști
Foto The Sun

În Londra se va deschide săptămâna aceasta o terasă inedită – va fi dedicată în exclusivitate nudiștilor. Curioșii nu trebuie să-și facă griji să-și ia hainele de sărbătoare pentru un astfel de local scump. Aici, nuditatea este obligatorie și te poți bucura de o companie plăcută admirând celebrul Big Ben.

Situat în regiunea Parliament Square, după cum relatează The Sun, noul bar în aer liber va oferi nudiștilor un spațiu foarte relaxant unde se pot bronza și unde se pot bucura de un moment de liniște fără a fi deranjați de privirile critice.

terasa_nudisti_2.jpg

terasa nudisti
Nudiștii pot admira de pe această terasă celebrul Big Ben
Foto The Sun

La terasă se vor servi băuturi reci din belșug întrucât în Londra a fost anunțat un nou val de căldură în perioada următoare.

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Loading...
 
 

Citește și

  • Cap d`Agde nudisti orasel franta dezbracati

    Turiști din întreaga lume se îmbulzesc în orășelul maritim francez Cap d`Agde unde tot ce-ți trece prin minte poate deveni realitate. Satul naturist Cap d`Agde, cândva o simplă dumbravă de măslini, astăzi este un magnet pentru nudiști din diverse colțuri ale lumii, având 40.000 de locuitori lipsiți de inhibiții în lunile fierbinți de vară.

  • nudisti

    Unul dintre cele mai vechi locuri pentru nudiști din Marea Britanie celebrează cea de-a 70-a aniversare, iar acum, poți arunca o privire la ce se găsește în interior. Au constituit aici o adevărată comunitate, similară unei pensiuni unde te poți bucura de o vacanță liniștită și relaxantă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1