Voia să-și vândă fetița pentru droguri, dar a ajuns să o ucidă

Ultima actualizare:

    Ayeeshia a fost ucisă de propria mamăFoto: SWNS
Ayeeshia a fost ucisă de propria mamăFoto: SWNS

Kathryn Smith a îngrozit o lume întreagă când și-a ucis fiica de nici doi ani, dar recent, au ieșit la iveală alte dovezi șocante ale legăturii anormale mamă-fiică.

Femeia obișnuia să se drogheze și să-și ignore fetița care plângea în dormitor. Deși în timpul procesului, mama criminală a încercat să-și contureze imaginea unei femei iubitoare și atente, mărturiile prietenilor ei o dau de gol, notează The Mirror.

Una dintre amicele lui Kathryn a povestit pentru presa din Marea Britanie că inculpata i-ar fi propus să i-o vândă pe fiica sa: "Vrei să-mi cumperi fetița? Aș putea să ți-o dau pentru niște bani de iarbă", i-ar fi spus criminala prietenei sale.

Mama de 23 de ani a fost găsită vinovată de crimă și închisă, iar partenerul său a fost găsit vinovat de permiterea actului crud, dar nu a fost acuzat de crima propriu-zisă. Ayeeshia Smith, micuța ucisă, și-a găsit sfârșitul într-un mod extrem de brutal, iar legiștii au observat că rănile sale ar fi putut să-i păcălească chiar că a fost implicată într-un accident auto.

Prietena care a povestit atrocitățile la care era supusă fetița de nici doi ani a mai spus că vinovata a mințit în repetate rânduri în fața judecătorilor: "Casa era aranjată și curată, așa că a dat impresia unui cămin frumos, dar nu era un părinte iubitor. O trata pe Ayeeshia în cel mai josnic mod, ca și cum o încurca existența ei."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net