"Voi muri în curând". O tânără de 17 ani şi-a prezis moartea pe Facebook. Cum s-a petrecut tragedia

Ultima actualizare:

    Cristiane Guimarãesfoto: Facebook
Cristiane Guimarãesfoto: Facebook

O adolescentă din Brazilia şi-a prezis moartea, într-un mesaj cutremurător publicat pe Facebook, cu doar câteva ore înainte să fie ucisă. Tânăra datora 395 de lire sterline unui traficant de droguri.

O adolescentă în vârstă de 17 ani, a fost ucisă pe 13 februarie, după ce nu şi-a putut plăti datoria faţă de un traficant de droguri. Cu câteva ore înainte de tragedie, adolescenta a transmis un mesaj pe Facebook: „Am venit să-mi iau la revedere de la toată lumea. Voi muri în curând”. Într-o altă postare, tânăra a adăugat: „Vor trimite şi o adresă pentru a-mi fi găsit trupul”, scrie Adevarul.ro, care citează The Sun. Tragedia s-a petrecut în Itapiranga, un oraş din statul Amazonas, din Brazilia.

A doua zi după crimă, ucigaşii au transmis de pe contul de Facebook al Cristianei Guimarães adresa unde îi poate fi găsit trupul. Mesajul a fost semnat CV, iniţialele grupării Comando Vermelho. Deşi poliţia a fost anunţată pe 12 februarie cu privire la dispariţia fetei, oamenii legii au găsit-o abia a doua zi.

Citește continuarea pe www.adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net