Vladimir Putin s-a însurat în secret?

Ultima actualizare:

    Vladimir  Putin, 64 de ani
Vladimir Putin, 64 de ani

Bombă! Preşedintele rus, Vladimir Putin, s-a însurat în secret la cei 64 de ani ai săi, susţine tabloidul britanic “The Sun”.

Recent, gimnasta de 34 de ani, Alina Kabaieva, s-a afişat în public, în Italia, cu o verighetă, semn că s-a măritat în secret. În urmă cu aproape o lună, liderul de la Kremlin a fost văzut în compania unei femei misterioase în timpul unei vizite incognito la o mănăstire. Recent, însă, apariţia în public, la un eveniment din Italia, a gimnastei Alina Kabaieva, 34 de ani, cu un inel cu perle a lansat zvonul că s-ar fi cununat în secret. Despre ea s-a spus încă din 2014, când Vladimir Putin a divorţat de Liudmila Putina (59 de ani), că ar fi amanta oficială a preşedintelui rus.


    Alina  Kabaieva
Alina Kabaieva

Chiar dacă surse de la Kremlin au dezminţit informaţia potrivit căreia Vladmir Putin s-ar fi recăsătorit, fosta antrenoare a laureatei cu aur la Olimpiadă a ridicat şi mai multe semne de întrebare. Irina Viner, soţia miliardarului care deţine clubul de fotbal britanic Arsenal, Alişer Usmanov, a declarat: „Când Alina va considera că a sosit momentul va vorbi ea. Până atunci eu mă bucur pentru ea”. Putin s-a însurat cu Liudmila Putina în 1983 şi au divorţat în 2014. Au două fiice împreună, pe Maria Putina, de 32 de ani, şi Ekaterina Putina de 31 de ani. Conform presei britanice, Putin şi Kabaieva au devenit părinţi în 2015, când fosta gimnastă a născut în mare secret în Elveţia. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net