Vladimir Putin, relație cu o fostă finalistă Miss Rusia?

Ultima actualizare:
Wendi Deng și Vladimir Putin ar avea o relație din 2014
Wendi Deng și Vladimir Putin ar avea o relație din 2014

Acum doi ani apărea pe pagina de calendar în dreptul lunii Aprilie, în ceea ce era cadoul studenților de la Universitatea din Moscova pentru Vladimir Putin (63 de ani), cu ocazia zilei lui de naștere, iar zilele acestea a ajuns să fie noua presupusă cucerire de pe lista liderului de la Kremlin.

Alisa Kharcheva (23 de ani) a stârnit controverse după ce și-a cumpărat un apartament scump într-unul dintre cele mai selecte cartiere din capitala Rusiei, anunță Daily Mail. Nimic atât de surprinzător până aici, doar nu o fi prima care ajunge să locuiască acolo. Ceea ce o leagă de președintele rus este faptul că cel implicat în vânzarea și cumpărarea apartamentului cu pricina este unul dintre apropiații lui Putin, cel care a ajutat-o și pe Alina Kabaeva, campioană olimpică, una dintre presupusele iubite ale liderului Rusiei, pe bunica și sora acesteia, dar și pe fiica lui.

Alisa Kharcheva a fost finalistă în concursul Miss Rusia
Alisa Kharcheva a fost finalistă în concursul Miss Rusia

Alisa nu este la prima "legătură" cu Putin. După ce a pozat pentru calendarul studențesc, frumoasa brunetă a publicat un articol pe blog, în care îi oferă cadou președintelui o pisică neagră. Laudele ei la adresa rusului, pe care îl consideră un bărbat puternic și liderul perfect al țării, nu au întârziat să apară în textul de pe blog.

Frumusețea tinerei nu a fost neluată în seamă, căci a participat la concursuri de miss, și chiar a fost finalistă la Miss Rusia. Întrebată de presă de unde a avut bani pentru achiziționarea apartamentului, Alisa le-a spus că a fost cumpărat cu ipotecă și că întrebările care o leagă de Putin sunt pur și simplu stpide.

Cine este presupusa iubită a lui Vladimir Putin


    Wendi Deng și Vladimir Putin ar avea o relație din 2014Foto: colaj mirror.co.uk
Wendi Deng și Vladimir Putin ar avea o relație din 2014Foto: colaj mirror.co.uk

Președintele Rusiei ar avea o nouă iubită secretă, potrivit The Mirror. De data aceasta este vorba despre o femeie de afaceri, Wendi Deng (47 de ani), fosta soție a lui Rupert Murdoch (85 de ani) – mogul renumit al presei, care deține un imperiu media, News Corporation. Relația dintre Putin și Deng se pare că nu este de ieri, de azi, ci chiar din 2014, când liderul rus a devenit din nou burlac.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net