Vladimir Putin îşi ţine copiii la secret de 29 de ani

Ultima actualizare:

    Putin, împreună cu fata cea mare, Maria (29 de ani)Foto: AFP
Putin, împreună cu fata cea mare, Maria (29 de ani)Foto: AFP

Îşi protejează copiii mai mult ca orice! Preşedintele rus Vladimir Putin a acceptat să vorbească joi, pentru prima oară, despre fiicele sale. Până acum, nimeni nu ştia cu adevărat unde se află acestea.

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin (63 de ani), s-a hotărât să pună în sfârşit capăt zvonurilor potrivit cărora fetele sale, Maria (29 de ani) şi Ekaterina (28 de ani), ar trăi în străinătate. Preşedintele rus continuă însă să ţină la secret unde anume se află şi cu ce se ocupă.

Se spune că ea este Ekaterina, de 28 de ani
Se spune că ea este Ekaterina, de 28 de ani

Putin a spus numai că sunt “la primii paşi în carieră”. “Nu au fost niciodată copii-vedetă şi au încercat mereu să evite a ieşi în evidenţă în viaţa publică”, a precizat liderul rus, la conferinţa anuală pe care a susţinut-o recent. “Trăiesc în Rusia. Nu au învăţat nicăieri decât în Rusia. Sunt mândru de ele, continuă să studieze şi lucrează. Fetele mele vorbesc fluent trei limbi europene”, a mai spus preşedintele rus. Nu a vrut însă să dea alte amănunte despre ele, din motive de securitate. Se crede că fetele poartă alte nume de familie, pentru a nu fi recunoscute.

Pe vremea când formau o familie fericită, cu soţia Liudmila şi cele două fete
Pe vremea când formau o familie fericită, cu soţia Liudmila şi cele două fete

Ekaterina s-ar numi Tihonova, în loc de Putina, nume provenit de la bunica ei. Vladimir Putin nu a vrut nici să vorbească despre zvonul că una dintre fiicele sale ar deţine o funcţie importantă la Universitatea de stat din Moscova.

Liderul de la Kremlin spunea cândva că nu poate să-şi vadă fetele mai mult de câteva ori pe lună, din cauza programului său încărcat. De altfel, Putin păstrează misterul şi privitor la zvonurile că s-ar fi căsătorit a doua oară cu gimnasta Alina Kabaieva, de 32 de ani,  şi că aceasta i-ar fi dăruit alţi doi copii. Maria şi Ekaterina sunt rezultate din prima sa căsătorie cu Liudmila Putina (57 de ani), de care s-a despărţit în 2014, după 31 de ani de căsătorie.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net