Vladimir Putin, din nou la bustul gol! Imagini inedite din aventura în Siberia

putin_in_siberia_1.jpg

vladmiir putin siberia pescuit bustul gol
Vladimir Putin, din nou la bustul gol, de această dată, în Siberia
Foto: AFP

Vladimir Putin a fost din nou filmat la bustul gol în timpul unei aventuri la pescuit în Siberia. Liderul de la Kremlin își petrece weekendul cu activități recreative și sportive care l-au adus din nou în atenția agențiilor de presă din întreaga lume.

I-a luat mai bine de două ore să prindă o știucă pe malurile lacurilor din Tyvia, din Siberia, dar când lanseta nu și-a făcut bine treaba, a luat costumul de scafandru și s-a dus după marea captură în adâncuri, după cum relatează Russia Today. De asemenea, președintele rus nu a ratat ocazia de a sta din nou la bustul gol sub soarele dogoritor, arătându-le tuturor că este în continuare într-o formă de invidiat.

putin_in_siberia_3.jpg

vladmiir putin siberia pescuit bustul gol
Vladimir Putin a petrecut peste două pentru a prinde o știucă
Foto: AFP

Pescuitul la știucă nu este pentru oricine, iar Vladimir Putin a simțit asta pe propia piele. Cu toate că i-a luat mult timp să prindă o captură cu care se poate mândri, liderul de la Kremlin și-a pus la încercare și abilitățile de înotător. Echipat cu costumul de scafandru și înarmat cu un harpon, Putin a explorat fundul lacului și nu a ieșit la suprafață până nu a venit cu o știucă de mărimi considerabile.

putin_in_siberia_2.jpg

vladmiir putin siberia pescuit bustul gol
În cele din urmă, a prins o captură cu care se poate mândri
Foto: AFP

Nu a uitat nici de camera sa de filmat GoPro, cu care și-a înregistrat aventura subacvatică. „A urmărit o știucă mai bine de două ore pentru că nu putea să o lovească (cu harponul, n.r.), dar a reușit în cele din urmă”, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui, Dmitri Peskov.

putin.jpg

vladmiir putin siberia pescuit bustul gol
Echipat în costum de scafandru și înarmat cu un haropn, a căutat știuca în adâncuri
Foto: AFP

Chiar dacă nu s-a dovedit un maestru la pescuitul cu lanseta, Putin și-a rezervat timp și pentru niște drumeții prin taigaua siberiană și pentru rafting pe un lac de munte. El a fost însoțit și de ministrul Apărării, Serghey Șoigu, de liderul Republicii Tyva, Șolban Kara-ool și de liderul Republicii Khakassia, Viktor Zimin.

putin_in_siberia_5.jpg

vladmiir putin siberia pescuit bustul gol
Printre cei care l-au însoțit a fost și ministrul Apărării
Foto: AFP

nu a fost doar o călătorie de relaxare pentru liderul de la Kremlin. Președintele rus a participat și la inaugurarea populării Lacului Baikal (cel mai adând lac din lume) cu ao anumită specie de pești, pentru păstrarea biodiversității lacustre. El însuși a eliberat în apă câțiva pești.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • vladimir putin

    Cu toții știm că Vladimir Putin (64 de ani) este unul dintre cei mai puternici lideri ai lumii, dar v-ați întrebat vreodată cum decurge programul său zilnic? Fie că servește numai delicatese la micul dejun sau se delectează cu activități sportive, liderul de la Kremlin are cu siguranță un program foarte încărcat.

  • vladimir putin si fosta sotie

    Este binecunoscut faptul că Vladimir Putin, președintele Rusiei, este un om foarte discret în ceea ce privește viața de familie, pe care îi place să o țină departe de lumea reflectoarelor. Fosta soție a lui Putin, dar și fiicele lor, au fost mereu lăsate în umbră în ceea ce privește aparițiile publice. Cu toate acestea, publicațiile din Rusia au început să aducă la suprafață amănunte care fac deliciul tuturor.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1