Virgină până la 41 de ani, mamă la 42. A avut 100 de iubiți, dar și-a așteptat sufletul pereche

Ultima actualizare:
Amanda şi Dave,  în vara lui 2019,  când femeia  a renunţat  la virginitate
Amanda şi Dave, în vara lui 2019, când femeia a renunţat la virginitate

Pentru unele femei, ”momentul perfect” se lasă îndelung aşteptat! Americanca Amanda McCracken ştie, poate, cel mai bine acest lucru. Femeia originară din Colorado a aşteptat până la 41 de ani ”bărbatul perfect”. L-a întâlnit în vara lui 2018, 10 luni mai târziu s-au logodit, au plecat într-o vacanţă şi a rămas gravidă.

Amanda McCracken, acum în vârstă de 42 de ani, a povestit în cadrul unei emisiuni televizate că este o romantică incurabilă. A aşteptat până la 41 de ani să îl întâlnească pe alesul inimii ei şi nu regretă că ”a trecut viaţa pe lângă ea”, după cum îi spun mulţi. Amanda le-a explicat jurnaliştilor de la ”Huffington Post” că a fost ”intimă cu mai mulţi bărbaţi, dar nu a făcut sex cu niciunul”.


    Amanda şi Dave,  în vara lui 2019,  când femeia  a renunţat  la virginitate
Amanda şi Dave, în vara lui 2019, când femeia a renunţat la virginitate

”Până la 40 de ani, pot spune că am avut 100 de iubiţi. Cu 50 dintre ei, am fost intimă, dar nu am făcut sex normal cu niciunul dintre ei pentru că simţeam o reţinere. Nu am aşteptat să fiu dezvirginată după căsătorie sau din raţiuni religioase, ci pur şi simplu pentru că sunt o fire romantică şi cred în sufletele pereche”, a declarat ea pentru Daily Mail. Însă destinul a fost foarte prietenos cu ea, în vara anului 2018 l-a întâlnit pe Dave, care cântă la tobe într-o trupă rock. A fost dragoste la prima vedere şi după 10 luni, în timpul unei vacanţe din Polinezia Franceză, cei doi iubiţi au făcut sex. ”A meritat să aştept atât de mult pentru că a fost într-adevăr ceva foarte special. Partida de sex a fost fantastică, dar nu asta contează, ci faptul că s-a întâmplat cu omul care mă poate iubi la fel de mult cum îl iubesc eu”, a povestit emoţionată Amanda. Şi seria de miracole nu s-a încheiat aici. Amanda a rămas însărcinată şi, de ziua ei, în urmă cu doar câteva zile, a făcut marele anunţ: aşteaptă un copil cu bărbatul care i-a cucerit inima. Dave şi Amanda s-au căsătorit la două luni după vacanţa din Polinezia şi locuiesc împreună. Ei cred că Amanda a rămas gravidă pentru că ”a făcut sex într-un loc magic, binecuvântat de Dumnezeu: insula Huahine”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net