Virgină până la 41 de ani, mamă la 42. A avut 100 de iubiți, dar și-a așteptat sufletul pereche

foto3_135_90.jpg

Amanda McCracken a anunţat că va deveni mămică la scurt timp după ce a făcut 42 de ani
Citeste tot despre: 

Pentru unele femei, ”momentul perfect” se lasă îndelung aşteptat! Americanca Amanda McCracken ştie, poate, cel mai bine acest lucru. Femeia originară din Colorado a aşteptat până la 41 de ani ”bărbatul perfect”. L-a întâlnit în vara lui 2018, 10 luni mai târziu s-au logodit, au plecat într-o vacanţă şi a rămas gravidă.

Amanda McCracken, acum în vârstă de 42 de ani, a povestit în cadrul unei emisiuni televizate că este o romantică incurabilă. A aşteptat până la 41 de ani să îl întâlnească pe alesul inimii ei şi nu regretă că ”a trecut viaţa pe lângă ea”, după cum îi spun mulţi. 
Amanda le-a explicat jurnaliştilor de la ”Huffington Post” că a fost ”intimă cu mai mulţi bărbaţi, dar nu a făcut sex cu niciunul”.

foto4_85_80.jpg

Amanda şi Dave, în vara lui 2019, când femeia a renunţat la virginitate

 

”Până la 40 de ani, pot spune că am avut 100 de iubiţi. Cu 50 dintre ei, am fost intimă, dar nu am făcut sex normal cu niciunul dintre ei pentru că simţeam o reţinere. Nu am aşteptat să fiu dezvirginată după căsătorie sau din raţiuni religioase, ci pur şi simplu pentru că sunt o fire romantică şi cred în sufletele pereche”, a declarat ea pentru Daily Mail. Însă destinul a fost foarte prietenos cu ea, în vara anului 2018 l-a întâlnit pe Dave, care cântă la tobe într-o trupă rock. A fost dragoste la prima vedere şi după 10 luni, în timpul unei vacanţe din Polinezia Franceză, cei doi iubiţi au făcut sex. 
”A meritat să aştept atât de mult pentru că a fost într-adevăr ceva foarte special. Partida de sex a fost fantastică, dar nu asta contează, ci faptul că s-a întâmplat cu omul care mă poate iubi la fel de mult cum îl iubesc eu”, a povestit emoţionată Amanda. Şi seria de miracole nu s-a încheiat aici. Amanda a rămas însărcinată şi, de ziua ei, în urmă cu doar câteva zile, a făcut marele anunţ: aşteaptă un copil cu bărbatul care i-a cucerit inima. Dave şi Amanda s-au căsătorit la două luni după vacanţa din Polinezia şi locuiesc împreună. Ei cred că Amanda a rămas gravidă pentru că ”a făcut sex într-un loc magic, binecuvântat de Dumnezeu: insula Huahine”. 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1