Violențe în Paris! Bătaie între refugiați și localnici

clipboard01.jpg

violente paris refugiati
Sute de oameni s-au bătut în plină stradă
Foto: captură video

În acest weekend au avut loc violențe la metroul parizian, între un grup imigranți și mai mulți localnici, care își spun că sunt protestatari anti-infracțiune. Scandalul ar fi început după ce câțiva bărbați ar fi aruncat cu obiecte în refugiații care dorm în apropierea stației Stalingrad. Forțele de ordine au inervenit cu gaze lacrimogene pentru a calma spiritele.

Un localnic a surprins incidentul. În imagini se observă cum refugiații și localnicii se bat cu bâte metalice și scânduri. La aceste violențe ar fi luat parte sute de oameni potrivit news.sky.comCel puțin patru oameni au necesitat îngrijiri medicale. De asemenea, mai mulți oameni ar fi fost arestați. 

Loading...

Citește și

  • Violenţele taberele refugiaţilor autorităţile din Germania

    Violenţele din taberele refugiaţilor din Germania pun autorităţile în dificultate. Aceştia nu se abţin să folosească cuţitele şi armele albe, după cum mărturiseşte purtătorul de cuvânt al sindicatului polițiștilor germani.

  • macedonia

    Corpurile fără viață ale unei femei gravide, a surorii adolescente a acesteia și a unui bărbat au fost descoperite într-un râu în apropierea graniței cu Macedonia. 1000 de imigranți au urmat acceași cale pentru că li s-a spus că nu se vor lovi de un gard de partea cealaltă a râului.