Violată în grup la 15 ani, a acceptat să iasă la întâlnire cu unul dintre atacatori după doi ani

Ultima actualizare:

    Jessica este o autoare de succes în Statele Unite ale AmericiiFoto: Arhivă personală
Jessica este o autoare de succes în Statele Unite ale AmericiiFoto: Arhivă personală

Jessica Knoll (33 ani), autoarea cărţii "Luckiest Girl Alive", care a fost violată de un grup de bărbaţi la vârsta de 15 ani, dezvăluie motivele pentru care a ales să iasă în oras, la o întâlnire, cu unul dintre agresorii ei.

Într-un eseu scris pentru o publicaţie din Marea Britanie, a dezvăluit că, pentru o bună perioadă de timp de la evenimentul nefericit, nu s-a considerat o victimă, potrivit thesun.co.uk.

Jessica Knoll, din Pennsylvania, recunoaşte că i-au trebuit ani întregi pentru a accepta faptul că a fost o victimă pentru că ea considera că nu se încadrează în acest arhetip. "Am ieşit la întâlnire cu unul dintre indivizii care m-au agresat sexual, la doar doi ani după ce s-a întâmplat acest lucru. Totul s-a întâmplat după ce am băut şi nu am mai fost stăpână pe propriile reacţii şi acţiuni. Au fost trei atacuri individuale, îmi aduc aminte că unul dintre băieţi se afla cu capul între picioarele mele. După un timp, un altul se afla deasupra mea şi încerca să mă penetreze...apoi nu îmi reamintesc decât că m-am trezit următoarea zi, cu un gust ciudat în gură, lângă un tip care râdea şi spunea că petrecerea a fost una cu adevărat nebună".

Jessica s-a străduit să se gândească la cele întâmplate ca la un asalt asupra propriei persoane şi atunci când a fost întrebată, doi ani mai târziu, de unul dintre atacatori, dacă doreşte să iasă în oraş cu el, ea a acceptat. Nu s-a simţit suficient de puternică încât să îl poată respinge. Ani mai târziu, s-au sărutat şi nu a simţit nimic altceva, exceptând dezgustul."Mult timp după aceea, atunci când povesteam asta, nu spuneam că el m-a abuzat sexual, deşi ştiam că asta făcuse. Poate şi din cauza faptului că eram o persoană tânără, lipsită de noţiunea a ceea ce înseamnă agresiunea sexuală. Este un lucru obişnuit ca victimele să păstreze legătura cu agresorii lor".

Oamenii din jurul Jessicăi încercau să o facă să creadă că ceea ce s-a întâmplat nu a fost viol, ci un act sexual consimţit. Unii colegi i-au scris cuvinte ofensatoare pe dulap şi i-au spus, direct, că este o fată cu moravuri îndoielnice. Ea dorea ca scandalul şi vorbele să înceteze, aşa că a fraternizat cu agresorii şi a acceptat toate etichetele care i-au fost adresate, cu atât de multă uşurinţă. Acum, la mai mult de un deceniu de la eveniment, realizează că simplul fapt că ai o legătură de prietenie cu agresorul, acest fapt nu însemnă că statutul de victimă se schimbă. "Femeile care se dovedesc a fi laşe faţă de agresori nu sunt slabe, nu sunt oportuniste, ci reprezintă marea majoritate", a adăugat Jessica.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net