VIDEO Un oficial danez a leșinat în timpul conferinței de presă în care s-a anunțat renunțarea la vaccinul AstraZeneca

lesin.jpg

lesin
Șefa Agenției Medicamentului din Danemarca a leșinat în direct în timpul conferinței în care se anunța suspendarea vaccinărilor cu AstraZeneca
Sursă foto: Captura video

Un incident a avut loc miercuri, în Danemarca, în timpul conferinței de presă în care autoritățile acestei țări au anunțat că renunță la vaccinarea cu AstraZeneca.

Tanja Erichsen, șefa Agenției Medicamentului din Danemarca, a leșinat și a căzut din picioare, lovindu-se cu capul de podeaua acoperită cu mochetă. Erichsen s-a prăbușit în timp ce, alături, vorbea șeful Institutului de Sănătate, Soren Brostrom. 

Brostrøm a încercat să o ajute, iar transmisiunea live a fost întreruptă la scurt timp după incident. Oficialul danez şi-a revenit şi a părăsit conferinşa de presă pe cont propriu. Agenţia Daneză pentru Medicamente a scris ulterior pe Twitter că aceasta a leşinat şi că se simte bine, relatează Hotnews.ro.

„Şefa noastră de farmacovigilenţă, Tanja Erichsen, a leşinat în timpul conferinţei de presă de astăzi. Este din nou conştientă şi se simte bine în aceste condiţii, dar, din motive de siguranţă, se va deplasa cu ambulanţa la o cameră de urgenţă pentru a fi verificată.” 

Loading...