VIDEO Un avion în flăcări a aterizat forțat pe un aeroport din Moscova. 41 de morți

avion-moscova-accident.jpg

Accidentul s-a soldat cu 13 morți până în acest moment
Foto: Captură Video Twitter

Un avion de pasageri s-a prăbuşit la aterizare şi a luat foc pe pista unui aeroport din Moscova. Potrivit informaţiilor de ultimă oră, 41 de persoane au murit. Din primele relatări, avionul a aterizat de urgenţă şi din cauza unei defecţiuni a luat foc la contactul cu solul.

UPDATE: Cel puţin 41 de oameni au murit pe cel mai mare aeroport din Moscova, după ce avionul cu care ar fi trebuit să zboare a luat foc, pe pistă.

 

Un avion de pasageri a luat foc pe pista Aeroportului Sheremetyevo din Moscova, capitala Rusiei. Toţi cei 78 de oameni aflaţi la bord au fost evacuaţi, potrivit Digi 24. Potrivit ultimelor informații, cel puțin 13 persoane au murit. În presa internațională s-a vehiculat faptul că avionul a aterizat de urgenţă şi, din cauza unei defecţiuni, a luat foc la contactul cu solul. Însă, în imaginile filmate la fața locului, se poate observa că aeronava era deja în flăcări şi practic s-a prăbuşit la aterizare. 

Aeronava decolase către Murmansk, după numai câteva minute piloţii au raportat o problemă la bord şi au făcut cale întoarsă şi au încercat să aterizeze de urgenţă. La prima tentativă a eşuat, iar la a doua a apărut o defecţiune a trenului de aterizare, aşa că la contactul cu solul, avionul a fost cuprins de flăcări. Pompierii încearcă şi la această oră să stingă incendiul. Aparatul de zbor aparținea companiei rusești Aeroflot, fiind o aeronavă Sukhoi Superjet-100, care efectua un zbor intern pe ruta Moscova – Murmansk. După incidentul aviatic de pe aeroportul principal al capitalei Rusiei, pasagerii aeronavei au fost evacuați și duși în condiții de siguranță.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1