VIDEO Un avion a aterizat de urgenţă la Washington, după ce un pasager violent i-a îngrozit pe pasageri şi piloţi

united787800fl-medium-0001.jpg

avion deturnat bomba
Când a fost imobilizat, bărbatul şi-a cerut scuze, cu faţa plină de sânge
foto: netdna-cdn.com

Un avion de pasageri a efectuat o aterizare de urgenţă pe Aeroportul Dulles, din Washington, din cauza unui bărbat care ameninţa că intră cu o bombă în cabina piloţilor.

Pasagerii au declarat că cel care a declanşat calvarul prin care au trecut cu toţii a încercat să intre cu o bombă îm cockpit, după ce i-a băgat pe toţi în sperieţi. Respectivul a fost auzit strigând "Jihad, Jihad"!

Potrivit martorilor, bărbaul a încercat să intre cu forţa în cabina piloţilor. După aterizare, acesta a fost imobilizat şi transportat la spital pentru investigaţii.

Oamenii legii au refuzat să divulge detalii referitoare la ceea ce ei numesc "o încercare de deturnare" a avionului.

Videoclipul descrie momentele înfiorătoare prin care au trecut pasagerii

Un angajat al Forţelor Aeriene SUA a vrut să devină membru al grupului Stat Islamic după concediere

Fostul angajat al Forţelor Aeriene americane a încercat să ajungă în Siria pentru a deveni membru al organizaţiei Stat Islamic, bărbatul fiind arestat şi pus sub acuzare, în New York, pentru activităţi teroriste, informează NBC News.

Tairod Nathan Webster Pugh, în vârstă de 47 de ani, din Neptune (New Jersey), a fost inculpat marţi, în Brooklyn (New York), pentru tentativă de a oferi susţinere materială unei organizaţii teroriste.

Webster Pugh, mecanic al Forţelor Aeriene americane, a fost concediat în decembrie 2014, în timp ce lucra la o bază militară americană din Kuwait. Bărbatul a fugit apoi în Turcia, via Egipt, încercând să ajungă în Siria, pentru a deveni membru al organizaţiei teroriste sunnite Stat Islamic. Cetăţeanul american a fost oprit de autorităţile turce, a fost retrimis în Egipt şi predat Statelor Unite.

Extrădarea a avut loc pe 16 ianuarie, dar cazul a fost făcut public abia acum. "Născut şi crescut în Statele Unite, Pugh a întors spatele ţării lui, încercând să ajungă în Siria pentru a deveni membru al unei organizaţii teroriste", a declarat procurorul american Loretta Lynch, potrivit Washington Times.

Loading...
 
 

Citește și