VIDEO Păruială ca în filme la un concurs de Miss! Imagini incredibile!

miis.jpg

tiara concurs paruiala bataie fete
Câştigătoarea concursului Miss Amazon 2015 a avut parte de o victorie amară
Foto: Captură Youtube
Citeste tot despre: 

Viaţa bate filmul! Un spectacol demn de telenovelele braziliene a avut loc chiar în cadrul finalei concursului de frumuseţe Miss Amazon, din acest an.

I-a furat tiara de pe cap, chiar în timp ce primea premiul! Câştigătoarea concursul Miss Amazon 2015 a avut parte de o victorie cu adevărat... amară.

Carolina Toledo a fost cea încoronată, dar una dintre rivale, Sehislane Hayalla, nu a acceptat verdictul şi a dat frâu liber sentimentelor de răzbunare cruntă! Imaginile următoare demostrează clar acest lucru. Furioasă, Sehislane a smuls, pur şi simplu, coroana de pe capul câştigătoarei şi a aruncat-o. În plus, ea nu s-a mulţumit doar cu atât. A insultat-o şi a ameninţat-o dur pe Carolina Toledo, înainte de a părăsi dispreţuitoare scena, potrivit huffingtonpost.com.

Într-un anumit fel, pentru privitori, spectacolul a fost unic…

Loading...

Citește și

  • Steaua ajunge astăzi la Istanbul, unde mâine joacă o carte importantă în lupta pentru calificarea în primăvara europeană. Adversarul „roş-albaştrilor", Fenerbahce este cea mai iubită echipă din Turcia şi are în componenţă o constelaţie de valori.

  • La Bologna, are loc zilele acestea târgul Motor Show. În cadrul evenimentului este organizat şi concursul de miss Grand Prix International.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1