VIDEO Trump, alergat de două femei dezbrăcate! Care este motivul

Ultima actualizare:

    Mașina care îl transporta pe Donald Trump a fost „atacată” de două femei în sânii goi Foto: Getty
Mașina care îl transporta pe Donald Trump a fost „atacată” de două femei în sânii goi Foto: Getty

Mașina președintelui amercian Donald Trump a fost urmărită de două femei la bustul gol, care doreau să ajungă cât mai aproape de vehiculul care îl transporta pe liderul SUA. Incidentul a avut loc în Franța, unde mai mulți lideri mondiali s-au adunat pentru a celebra centenarul sfârșitului Primului Război Mondial.

Vizită cu surprize pentru Donald Trump! În timp ce acesta se afla în Franța, alături de alți lideri politici, pentru sărbătorirea a 100 de ani de la sfârșitul Primului Război Mondial, vehiculul care îl transporta pe acesta a fost ținta unui „spectacol” mai puțin plăcut pentru președintele SUA. În timp ce mașina care îl transporta pe Trump trecea pe celebrul bulevard Champs-Elysee, două femei au sărit berierele de securitate şi au fugit în sânii goi către vehicul, potrivit The Independent

Conform presei internaționale, cele două femei erau membre ale unui grup feminist radical cu sediul la Paris. Acestea luptă împotriva sexismului, rasismului, homofobiei şi a altor probleme sociale. 

Mașina în care se afla Trump, vizată de două femei la bustul gol

Tinerele îndrăzneţe care au făcut acest gest necugetat au fost prinse imediat și arestate de către forţele de securitate pariziene. În această perioadă, activistele vizează în special străzile din zonele importante ale Parisului, datorită evenimentului de celebrare a Armistiţiului ce a pus capăt Primului Război Mondial, care a adunat în Franța 72 dintre cei mai importanți șefi ai statelor, printre care și Klaus Iohannis.

Acestea vor să atragă în acest fel atenția asupra cauzelor pentru care militează. Cel mai probabil, mașina liderului de la Casa Albă a fost în special vizată deoarece, de-a lungul timpului, Donald Trump a făcut declarații sexiste și nu numai, care le-ar fi putut supăra pe activiste. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net