VIDEO Și-a violat fetița, a împușcat-o și i-a făcut avort acasă cu un umeraș

Ultima actualizare:

    Judy van Niekerk a trăit timp de 20 de ani un coșmar alături de tatăl eiFoto: Arhiva personală
Judy van Niekerk a trăit timp de 20 de ani un coșmar alături de tatăl eiFoto: Arhiva personală

O femeie din Marea Britanie, în vârstă de 46 de ani, a povestit ororile prin care a trecut din cauza tatălui său, după ce mama ei a plecat de acasă.

Judy van Niekerk avea doar șase ani când mama sa nu a mai putut să îndure jignirile și bătăile soțului său și a decis să-l părăsească. După plecare sa de acasă, fetița a fost transformată de tatăl său, Noah Walsh, în femeia casei, punând-o să gătească și să spele pentru cei cinci frați ai ei. În plus, oribilul tată a adus-o în patul conjugal și a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el.

"Eram doar un copil când a început să mă violeze. Mă durea tot coprul după aceea. Mă lăsa confuză și simțeam că nu valorez nimic", a povestit ea pentru ziarul Mirror.

Copilăria ei a devenit un calvar, căci tatăl nu a lăsat-o să meargă niciodată la școală pentru a nu-și face prieteni, cărora să le povestească prin ceea ce trece acasă. Mai mult, el a terorizat-o și a amenințat-o că o omoară cu cuțitul dacă va povesti cuiva ce îi face. La un moment dat, acesta a împuscat-o în piept, dar Judy, care avea atunci 14 ani, a scăpat cu viață și le-a spus polițiștilor că s-a rănit singură.

Englezoaica a rămas de trei ori gravidă cu tatăl ei, dar nu a adus pe lume niciun copil. A pierdut prima sarcină și a făcut două avorturi. Primul a fost făcut chiar de monstrul ei de tată, acasă, cu un umeraș. Înainte de asta a lovit-o în stomac și a obligat-o să facă băi foarte fierbinți. Doi ani mai târziu, Judy a făcut cel de-al treilea avort la un spital.

L-a iertat pentru tot

Când a împlinit 20 de ani, Judy a fugit de acasă la Londra, unde a devenit contabilă. După o perioadă, a plecat în Africa de Sud, unde și-a întâlnit actualul soț, Tiny, care a încurajat-o să meargă la poliție și să-și denunțe tatăl. Femeia și-a luat inima în dinți și a procedat întocmai, Noah Walsh fiind condamnat la 15 ani de închisoare.

În 2014, Judy van Niekerk a primit un mesaj de la poliție prin care era informată că tatăl ei era internat într-un spital, fiind diagnosticat cu cancer terminal. În ciuda tratamentului oribil la care a fost supusă în copilărie, englezoaica a decis să-și viziteze părintele și să-și ia la revedere de la el.

"Nu înțelegea de ce l-am denunțat la poliție. Dar asta nu m-a supărat. Nu puteam să-l judec eu. I-am spus că-l iubesc și el mi-a spus același lucru. După ce a murit, am fost foarte tristă. Era în continuare tatăl meu. M-am bucurat că l-am văzut pentru ultima oară. Aveam în continuare sentimente de dragoste și compasiune pentru el. În sfârșit, am fost împăcată cu mine însămi", a mărturisit ea.

Judy van Niekerk și-a iubit tatăl în ciuda relelor tratamente la care a fost supusă de acesta
Judy van Niekerk și-a iubit tatăl în ciuda relelor tratamente la care a fost supusă de acesta

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net