VIDEO Ședința foto a unei mirese din Beirut, distrusă de explozie. Momentul a fost surprins pe filmare

liban-femeie.png

Explozia din Beirut, surprinsă și în filmulețul de nuntă al unei mirese
Foto: Captură Video
Citeste tot despre: 

Momentul în care o mireasă din Beirut organizase ședința foto pentru nuntă a fost tulburat și întrerupt de către explozia masivă care a avut loc marți în capitala Libanului, iar imaginile sunt suficiente cât să-i sperie și pe cei mai curajoși.

Mireasa, pe numele ei Israa Seblani, în vârstă de 29 de ani, poza cu zâmbetul pe buze pentru videoclipul ei de nuntă, în timp ce scena a fost întreruptă brusc de o bubuitură asurzitoare. La scurt timp, o puternică undă de șoc s-a propagat în Beirut.

Filmare pentru nuntă, distrusă de explozia din Beirut

Seblani, un medic care lucrează în Statele Unite, care a sosit în Liban în urmă cu trei săptămâni pentru nunta sa, a ajutat la verificarea răniților din apropiere, înainte de a fugi din piața Saif din centrul Beirutului, relatează The Guardian.

Operatorul care filma videoclipul pentru nuntă a surprins fix momentul tulburător al exploziei, care i-a speriat și oprit pe aceștia din orice activitate, echipa și mireasa căutând rapid adăpost.

„M-am pregătit pentru marea zi timp de două săptămâni. Eram fericită ca orice altă fată, mă căsătoream. Mă gândeam că părinții o să se bucure că o să mă vadă în rochie albă, că o să arăt ca o prințesă și toate cele, eram foarte fericită ca orice altă fată”, a povestit mireasa. „Despre ce s-a întâmplat în timpul exploziei nu am cuvinte să explic. Mă simțeam tristă. Vă spun sincer, zâmbetul pe care îl vedeți acum nu exista cu o zi înainte. Eram șocată, mă întrebam ce s-a întâmplat, că o să mor”, a declarat aceasta. De asemenea, o femeie a dat naștere unui copil în timpul exploziei masive.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1