VIDEO Premierul canadian Justin Trudeau s-a vaccinat cu AstraZeneca: „Este o ușurare”

Ultima actualizare:

    Foto: Reuters
Foto: Reuters

Premierul Canadei, Justin Trudeau, a primit vineri, 24 aprilie, prima doză a vaccinului AstraZeneca, ser care a stârnit controverse la nivel mondial din cauza unor efecte adverse catalogate drept rare, ce presupun cheaguri de sânge, vinovate de moartea mai multor pacienți vaccinați.

Premierul canadian a sosit vineri, alături de soţia lui, la o farmacie din Ottawa, unde a primit prima doză a vaccinului AstraZeneca. „Sunt foarte fericit”, i-a spus Justin Trudeau, în vârstă de 49 de ani, asistentei medicale care i-a administrat vaccinul de la AstraZeneca, acesta nepărând deloc îngrijorat de posibilele efecte adverse ale serului.

Justin Trudeau și soția, vaccinați cu AstraZeneca

„Este o uşurare să ştim că acest gest simplu te ajută să te protejezi pe tine, dar mai ales la protejarea celor pe care îi iubim în jurul nostru”, a afirmat Justin Trudeau.

„Dacă este şi rândul vostru, vă invit să vă faceţi o programare cât mai curând posibil. Cel mai bun vaccin este cel care vi se oferă”, a mai spus acesta.

Sophie Grégoire Trudeau, soția premierului canadian, a fost confirmată pozitiv cu COVID-19 în martie 2020, ea și Justin Trudeau intrând în carantină la reşedinţa lor din Ottawa. În prezent s-a vaccinat și ea, alături de soțul ei.

Do your part. Get your shot. https://t.co/3UJJt9jpqz pic.twitter.com/gaI55ctJa9

— Justin Trudeau (@JustinTrudeau) April 24, 2021

— Justin Trudeau (@JustinTrudeau) April 24, 2021

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net