VIDEO O clădire de 12 etaje s-a prăbușit în Florida, SUA! Are loc o amplă misiune de salvare

Ultima actualizare:

    Pompierii intervin după ce o clădire cu 12 etaje din Florida s-a prăbușit Sursă foto: Twitter
Pompierii intervin după ce o clădire cu 12 etaje din Florida s-a prăbușit Sursă foto: Twitter

Un imobil rezidenţial de 12 etaje s-a surpat parţial joi în Florida, în sud-estul Statelor Unite, iar o intervenţie masivă a poliţiei şi pompierilor se află în plină desfășurare.

Este neclar câte persoane se aflau în acest imobil în momentul prăbușirii, în oraşul Surfside, la nord de Miami Beach. Potrivit postului NBC 6 South Florida, pompieri au scos dintre dărâmături un băiat în viaţă. Până în prezent nu există informații referitoare la persoane rănite sau blocate sub dărâmături, dar la fața locului se află zeci de unități de salvare, 80 fiind vehicule ale pompierilor.

Înregistrări video, postate online surprind o mare parte a imobilului de 12 etaje în ruină. Serviciile de urgenţă au trimis zeci de unităţi de intervenţăie la faţa locului, în apropiere de plajă. Poliția din Miami Beach anunţă că agenţi intervin în ajutorul oraşului Surfside în urma ”surpării parţiale a unui imobil”.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net