VIDEO Incredibil! Un bebeluş a supravieţuit 5 zile într-un canal

Ultima actualizare:

    Bebeluşul a supravieţuit unor condiţii groazniceFoto: Mirror
Bebeluşul a supravieţuit unor condiţii groazniceFoto: Mirror

La nici 24 de ore după ce s-a născut, bebeluşul a fost aruncat de propria mamă într-un canal de colectare a apei. Din fericire, după cinci zile de suferinţă, micuţul a fost salvat de doi biciclişti.

Un caz incredibil a şocat Australia! O femeie de 30 de ani, din New South Wales, şi-a aruncat bebeluşul abia născut într-un canal pentru a scăpa de el.

Deşi a căzut de la o înălţime de 2,4 metri şi a stat acolo timp de cinci zile, micuţul a supravieţuit în mod miraculos. El a fost salvat de doi biciclişti, care treceau întâmplător prin zonă. Iniţial, David Otte şi fiica lui de 18 ani, Hayley, au crezut că este vorba de o pisică care a căzut în canal, dar când s-au apropiat au constatat cu stupoare că este vorba de un bebeluş.

Şase oameni, dintre care trei poliţişti, s-au chinuit să ridice capacul de ciment, care acoperea parţial canalul şi să-l salveze pe micuţ. Băieţelul era înfăşurat într-o păturică şi nu avea răni grave. El a fost dus de urgenţă la spitalul de copii Westmead şi este în stare stabilă.În urma unei anchete, autorităţile au găsit-o pe mama bebeluşului, o femeie de 30 de ani şi au acuzat-o de tenttivă de ucidere.

 

Bebeluşul a căzut în canal de la o înâlţime de 2,4 metri
Bebeluşul a căzut în canal de la o înâlţime de 2,4 metri
image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net