VIDEO Incredibil! Un băiat s-a născut cu 25 de degete

Ultima actualizare:

    Băiatul în vârstă de patru ani are 25 de degeteFoto: Captură Youtube
Băiatul în vârstă de patru ani are 25 de degeteFoto: Captură Youtube

Un băieţel în vârstă de patru ani din India s-a născut cu 25 de degete la mâini şi la picioare! Micuţul sufera de doua boli genetice din cauza cărora este diferit de ceilalţi copii din jurul lui.

Copilul, pe nume Arpan Saxena, are polidactilie, ceea ce înseamnă ca are mai multe degete la mâini şi la picioare decât in mod normal. În plus, acesta suferă şi de sindactilie, o boală din cauza căreia unele dintre degetele lui sunt lipite, potrivit dailymail.co.uk. În total, Arpan are nici mai mult, nici mai puţin decât 25 de degete: 13 la mâini şi 12 la picioare.

Cu toate că e atât de diferit de ceilalţi copii, el este o mică vedetă în oraşul în care locuieşte. "Îmi place când lumea vine la mine să faca poze. Singurul lucru care nu îmi place e că nu îmi pot găsi o pereche de încălţăminte care să mi se potrivească", a declarat Arpan.Mama băieţelului spune că nu este de acord ca fiul ei să facă o operaţie pentru îndreptarea malformaţiilor, deşi a primit multe propuneri în acest sens, din partea mai multor medici de specialitate.

Vezi imagini cu băiatul din India!

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net